astetta uudempi tukka ja uusi hajuvesi

Tältä mun hiukset näytti vielä eilen, eli mun hiuksistahan huomaa sen että niiden sävy on alkanut kellertämään. vaaleaksi värjättyjen hiuksien haittapuolia. Näihin onkin keksitty monenlaisia tuotteita jotka taittavat keltaisuutta. Ei tämä vielä näytä pahalta, mutta haluan silti vähän sävyttä hiuksia kirkkaammiksi. Tuumasta toimeen siis. Jos saan päähäni jotain niin yleensä teen asian melko pikimmiten.


niin joo, tämä on meikitön kuva eiliseltä. Meikitön ja meikitön, oon kuitenkin värjännyt kulmat ja ripset. ;)


Pikainen kompromissi:

Koska en ole vuoteen värjännyt mun hiuksia niin ajattelin vähän piristää tätä mun lämpimän kellertävää sävyä viileämpään sävyyn taittavalla shampoolla.

Kampaajan suosituksesta ostin Silver Shampoota (jota en oo ikinä ennen käyttänyt) ja silk and repair hoitoainetta lähinnä mun latvoja ajatellen koska mun latvat menee helposti kuiviksi jos niitä ei hoida oikeilla tuotteilla. MIeleen tuli tietty, tuleeko hiuksista kovinkin sähköiset näin talvella,  voi olla, mutta päätin kokeilla.


1. Kävin sitten kylvyssä ja kokeilin shampoota ja hoitoainetta, annoin shampoon olla päässä noin pari minuuttia ja huuhtelin pois viileällä vedellä. Sama homma hoitoaineen kanssa.

2. Ensimmäinen kuva on otettu juuri ennen suihkua, eli mun viime hiusten pesusta on kulunut 2 päivää.3.
Jälkimmäisessä kuvassa jonka otin suihkun jälkeen hiusten kuivuttua on jo eroa entiseen.
Tää tuote näköjään toimii eikä mun tarvii jatkossakaan värjätä hiuksia nyt kun oon onnistunu vuoden olla värjäämättä. Seuraavan käyttökerran jälkeen mun hiukset on vielä viileämmän sävyiset ja tästä riittää iloa moneksi kylpy kerraksi. Hoitoaine siloitti latvat ja ne oli helppo kammatakkin kylvyn jälkeen. Tyytyväinen oon enkä vielä menisi valittamaan. Kattoo nyt sitten mitä useampi käyttökerta tuo tullessaan.


Harvoin myöskään ostelen  hajuvesiä, mutta nyt.

Oon tykännyt aina Guerlainin tuotteista. (lähinnä meikit) Ihastuin tähän tuoksuun joten oli pakko vähän lipsua joulubudjetista ja ostaa tämmöinen itselleni. Ja on se ihan sallittua kun miettii että mulla on vain 3 hajuvettä.
Tuoksun sävyt: sitrushunaja, mandariini, bergamotti, magnolia, jasmiini, ylang ylang, ambra, myski ja vanilja
Tän pussin taas mä ostin äitille joululahjaksi koska tykkää kaikista tuoksujutuista ja luontoa lähellä olevista asoista. Voisin vielä paketoida sen jotenkin hienosti.

2 kommenttia:

Ansma kirjoitti...

näyttää kyllä hyvältä noi hiukset : ) oon ite ettinyt kunnollista hopeashampoota, ja tuossa ois kyllä potentiaalia, kiitos vinkistä !

lauantaimurhetytto.blogspot.com

Joanna kirjoitti...

Hyvä että tää postaus vähän auttoi. :) kampaamoista löytyy tätä tuotetta. Tyvikasvuun tää ei juurikaan vaikuta muuta kuin kirkastamalla vähän, mutta mua se ei haittaa ollenkaan.