Kasvoton nainen (piirustus)

Miten aika menee näin nopeasti? Heräsin tänään ja tajusin ettei mulla ole edes joulukalenteria, voin sanoa että harmitti vähän koska tää on eka joulu kun sellainen puuttuu. Täytyy tänään ostaa sellainen niin huomenna ei harmita enää. Tarkoitan ihan perus suklaakalenteria, en jostain syystä pidä yhtään pelkistä luukkuversioista kun on paljon kivempi syödä suklaa aamuisin, siitä en luovu. Nyt voi alkaa pikkuhiljaa kuuntelemaan joululauluja, mun mielestä niitä on kiva kuunnella samalla kun touhuaa kaikenlaista, esim. siivoaa tai piirtää/askartelee joulukortteja ja koristeita. Itseasiassa kuuntelinkin tänään joululauluja kun piirsin tätä alla olevaa kuvaa.

Joululauluja kuunnellessa teki mieli tehdä pakkaseen liittyvää, mieleen tuli pakkasukko, jää, jäänainen? No siitä se jotenkin lähti. Kylmillä sävyillä kuitenkin halusin piirtää. Tein kasvottoman naisen joka pitää maskia kädessään. Kasvoton pakkasrouva? Tällä kertaa A4 paperin sijasta isompi A3. Sitten kuitenkin tuli laiskamato fiilis ja jätin taustan piirtämättä. En anna sen häiritä. Annan piirustuksen joululahjaksi sukulaiselle.

2 kommenttia:

Ella kirjoitti...

Hei siisti piirustus, ihanat värit! Rakastan sinistä :D En vaan itse uskalla koskaan käyttää värejä kun piirrän...

http://www.ellataimi.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

se onkin vähän kokeilua mullakin toi värien lisäily. :) kannattaa rohkeesti vaan. jos menee pieleen niin voi keksii siitä jotain muuta. :)!