tekokynnet ja maastavetoa

Koska sain äitiltä joululahjaksi tekokynnet niin pakkohan niitä oli kokeilla eilen. Mulla ei oo ollu tekokynsiä kun pari kertaa, ja ne on ollu semmosii hepposia ja huonoja koska ne lähti irti helposti. Nää tuntuu olevan sit ihan toista luokkaa, ei lähde irti millään. (Vaikee kirjoittaa koneella, en oo tottunu tämmöseen kun mun omat kynnet on ihan tyngät..) Ja joo onhan nää ihan kivat, välillä on vaan vaikee suoriutuu jostain pikku askareista kun ei oo tottunu näihin vielä.

Ja sitten baariin näillä kynsillä-->
Ilta sujui mukavasti enkä onneksi aiheuttanu monta vammaa näillä kynsillä. Saa nähdä kauan nää kestää ehjinä, näillä on tosi outo olla kun tottunut paljon lyhyempiin. Hiusten peseminen voi olla haasteellisempaa.
Vedä, vedä, vedä!

Olin maken luona käymässä eilen ja innostuin tekemään mavea ja jumppailemaan kahvakuulalla. On tää nyt mukavaa vaihtelua verrattuna mun kotona olevaan kahvakuulaan joka on kevyempi.

Normaalistihan mä teen mavea 20kg painolla mut tossa oli 50kg edestä nostettavaa. En pystynykkään tehä ku ihan muutaman ja en kyllä suorille käsille tuota vedä, pelkästään suorille jaloille joka ottaa selkään, takareisiin ja pakaroihin. Mut oon ihan tyytyväinen koska toi tanko painaa enemmän kuin minä ja en oo saanu sitä ennen nostettua. Tekniikka on vähän ehkä hioutunu koska mun selkä ei oo kipee noista nosteluista. Mut mun pohkeet on tosi kipeät kun tein niitä varpaille nousu liikkeitä 12kg kahvakuulan kanssa. (kotona mulla on 7,5 kg kuula ja oon tottunu tekemään sillä.) 


Välillä on ihan mukava tehdä isommalla painolla. Ehkä tässä alkaa pikkuhiljaa kiinteytymään lisää ja saa pakaraan sitä toivottua muotoa kun on lähes aina ollut aika lättänä tuo pylly kun oon keskittynyt vaan hamppareihin ja hissillä kulkemiseen ja siihen miten välttää kaikenlainen liikunta. Katsotaan miten käy.

Ei kommentteja: