21 neliöinen itsemurha yksiö vaihtuu

Multa joskus kysyttiin että voisinko esitellä mun kämppääni ja ajattelin ryhtyä nyt tuumasta toimeen ennen kuin muutan tästä pois. (Pakko myöntää, et meinasin unohtaa ton kysymyksen koska siitä on jo jonkin aikaa kun multa pyydettiin tätä postausta, sori siitä kun ei ole kuulunut mitään!)

Muutan siis 1.9. uuteen asuntoon joka on tilavampi kuin tämä nykyinen. Oon asunut nyt tässä asunnossa noin 2 vuotta. Mietin kyllä et teenkö tästä aiheesta postausta koska mulla on ollut aikeena muuttaa jokatapauksessa tästä pois. Mutta pistän nyt kuitenkin vähän kuvia tästä kämpästä että tiiätte minkälaisessa paikassa oon päiviä viettänyt.
Mulla on ollut nyt väliaikaisesti noi jakkarat käytössä koska mun edelliset tuolit hajos. Äiti ei kuitenkaan aatellut vielä tänne ostaa niitä uusia penkkejä vaan ne hankitaan sitten sine uuteen asuntoon. Sama vuodesohvan kanssa, mulle hankitaan uus sänky ja vuodeoshvan pidän siellä sohvana.
Siinä oli jonkinlaista kuvaa tästä nykyisestä asunnosta jonka jätän kuukauden päästä taakseni. :)

P.S: Tein eilen tämmöstä ruokaa. Ruokakermana käytin kolmen juuston ruokakermaa tavallisen sijaan.
Lopuks oli pakko lorauttaa päälle vähän sweet chili- kastiketta joka myös tiietään nimellä "Aasian ketsuppi"

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän tuolla private-laatikossa on? Toihan houkuttelee avaamaan. En lähtis mainostamaan dildovarastoja tolla tavalla.. ;)