Art is a way to express yourself

Meille annettiin koulussa aiheeks tehdä metaforasta työ. Mun metaforana oli "mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto." Tosta laueesta oli jotenki helppo tehdä työ, koska olisin voinut piirtää/maalata melkeinpä mitä vain mielikuvituksellista. Tein lohikäärmeen koska niitä nyt ei oo ollut ees olemassakaan. Sen lisäks tein kumpareita joita pitkin toi ukkeli hyppelee. Eli ei sen syvällisempää.
Ihan ensimmäiseks tein ton sinnisen ukkelin. Sitten noi oudot möykyt ja viimeiseks lohikäärmeen.
Halusin sittenkin pistää noille möykyille nappisilmät piirrettyjen pisteiden sijaan.
Nyt kun työ oli kuivunut tälle kerralle niin sain tehtyä sen loppuun lisäämällä mustaa ja kaikki loput värit. Liimasin myös kaikille möykyille silmät kun viimeks aika jäi kesken.

Tässä alemmassa kuvassa toinen työ jonka olemassaolon meinasin jo unohtaa.

Tää on nykytaiteen kuviskurssilta.. Don't ask. Kaikki alkoi siitä kun tolle paprulle piti piirtää jonkinlainen ympyrä.
Aikaa oli aina minuutti joka vaiheen tekemiseen, mitä ikinä tohon sit pitikään tehdä. (roiskeet, valutukset,yms.) Ope huus aina mitä tolle paperille piti tehdä seuraavaks ja ei auttanut sitten jos aika loppu kesken vaan piti siirtyy heti seuraavaan vaiheeseen eikä saanu jäädä korjailemaan tai tekemään loppuun jos jäi kesken joku. Aikaa tän työn tekoon oli mun muistaakseni 10 minuuttia. Käytettiin paperinpalasia (peittämistekniikka), akryyleja, sormivärejä, vahakynää, ja mustaa puuväriä
Eilen nautin lämpimästä "kesäpäivästä" Alban rannan tuntumassa.

Ei kommentteja: