No tears for the creatures of the night

Koulussa on mennyt oikein mukavasti. Sade pääs yllättämään mut kerran kotiinpalumatkalla joten voitte arvata oliko sitten vaattet märkänä. Onneks en oo kuitenkaan sokerista tehty. Olin kuitenkin ihan uitettu koira sen sadekuuron jälkeen niin kuin kuvista näkyy.
(Ylempi kuva lainattu googlesta) Ootte varmaan huomannut että tykkään tehdä wokkiruokaa.
Tää on simppeli tehdä kun pistää pannulle kanan paistisuikaleita, wokkivihanneksia, lorauttaa vähän öljyä, ja keittää samalla niitä paistaessa ja käännellessä wokkinuuedeleita ja heittää ne sit pannulle lopuks noitten sekaan niin et ne nuudelit ehtii siinä vähän paistua kanssa. En maustanut tota muulla kuin sitruunapippurilla ja pippurisekoituksella + vähän suolaa. Lopuks mä kaadoin sekaan sweet & sour kastiketta kun toi ruoka oli valmistunu.
Vähänkö sain nauraa mun kalenteri/päiväkirjamerkinnöille vuodelta 2010 kun täytin 18... Tossa ote mun kirjotuksista. Voi voi. :D

Party animals! Pakko oli tietty lähteä totutusti viihteelle lauantaina.
Löysin myös vanhan piirustuksen jonka tein kamujen kanssa tunnilla.. Ideana oli että jokainen teki vuorotellen yhden lisäyksen keksittyyn hahmoon ja siitä sitten syntyi aina jotain kauheeta. Tää näyttää olevan ainut mikä on selvinnyt hengissä lukioajoilta. Järkky.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei kerro resepti tost ruoasta! Näyttää niiiiim hyvältä :)

Joanna kirjoitti...

Joo toki! oon joskus tehny samaa ja maininnut siitä täällä jossain toisessa postauksessa, mut pistin vielä pienen kuvauksen kuvatekstiks tähänkin. Thanks! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hurjasti!!!!