Boulderointipaikat hakusessa

Meillä on yks suunnitelma nyt tulevaa kesää varten: etsitään paikkoja missä ois kiva kiipeillä. Ja koska tykätään kummatkin luonnosta niin käytiin jo vähän etuajassa etsimässä isoja lohkareita ja kallionseinämiä ensimmäiseks ihan vaan kuokkalan lähistöltä missä se olis mahdollista. Nyt on sen verran hyvä tilannekkin kun lumet on sulanut melkeen kokonaan ennen aikojaan ja osa maasta on jo ihan kuivaa. Lähettiin yks päivä vähän käppäilylle ja kateltiin mitä eestä löytyis.
Eksyttiin metsäreitille! Siellä on kiva talsia kun maa oli jo kuivaa. Ville etti innoissaan isoja kiviä. :DD Ja mää dille kuvasin kaiken mikä liikku ja ei liikkunu. Meillä on hyvä tiimi kun kuvaan kaiken talteen ja Ville kiipeää. Mut voi olla et mäkin kiipeen jotain seinämiä sitten kun on kesä. Ville on siis nyt kiivennyt siellä boulderpajalla ja nyt ois tarkoitus siirtyä luontoon pikkuhiljaa harjoittelemaan. Löytyi tuolta jonkinlaisia lohkareita.
Tuon verran lunta oli joissakin kohdissa metsää.
Ilta: katottiin Dome karukosken uus Leinojasydän- elokuva ja ostettiin tämmöstä mässyä pitkästä aikaa. 

Uusi päivä koittaa,
 tarkoituksena suunnata semmoseen paikkaan ulkona jossa vois kiipeillä. 
Näkymä mun työharjoittelupaikalta.
Työpäivän jälkeen lähdin poikien mukaan kuvaajaks. En ollut yhtään valmis kiipeilemään tällä säällä, vaikka lumi onkin sulanut niin mulle on vielä ihan liian kylmä sää lähteä ulos kiipeemään. Ulkona suunnilleen +8 kun mentiin.

Ville on ostanut tommosen kiipeilysetin johon kuuluu patja jonka päälle voi pudottautuu ja semmosta magnesiumjauhetta että saa paremmat otteet kalliosta. Ei noi vermeet mun korvaan kauheen halvoilta kuulostanut. Melkeen 300e edestä tohon settiin jossa patja ja sitä jauhetta? Luulin että kiipeily on halpaa hupia. Minä varmaan ostaisin jonkun patjan vaan jostain jyskistä ja raahaisin sitä mukana..... :')
Oliskohan toi seinämä ollut 6-7 metriä korkea. Huvitti kattoo kyn yhet vaan on valmiita kiipeämään shortseissa ja pitkähihaisessa. Ei sattunut menemään ohikulkijoita tosta ois voinut kattoa pitkään.

"Koska boulder-reitit ovat enimmäkseen lyhyitä, reitin kiinnostavuus perustuu usein kiipeilytekniikan tai voimankäytön haasteisiin. Tyypillinen boulder-ongelma saattaa kiteytyä yhteen liikkeeseen, jossa on päästävä yhdestä tukipisteestä seuraavaan."
Kuvaajaakin pitää kuvata. :(
Mun uus oikeasti järkevä ostos: lompakko. Mun entinen oli jo niin nolo ja riekaleina että heitin sen heti menemään kun ostin tän. 

2 kommenttia:

Magenda kirjoitti...

HERRANJUMALA kun säikähdin tota Villen kuvaa :D Rullailin tekstiä ihan rauhassa alas ja sit se vaa paukahtaa tohon kuvan alakulmaan :DD

Älynättejä maisemia, pitäis iteki käydä kuvailemassa. Missäpäin eksyitte mehtään? :D

Joanna kirjoitti...

Haha, no älä, voi olla semmonen kiva järkytys ku sellanen paukahtaa tohon ruutuun yhtäkkiä. :) Ja kiitoos, tykkään kuvailla luontoa, me käytiin tossa ristonmaalla lähellä olevassa metsässä.