Hitonmoiset räpsyt

....Ja pyllykin on kipee! Tein eilen 20 kilolla askelkyykkyjä. Aamulla kun heräsin niin olin sillein et ei hitto en tee enää ikinä kun tuli niin kipeiks pakarat. :DD

Perjantai ilta: Mutta niin, mä eilen pistin itelleni uudet ripset. Tällä kertaa pistin semmosia parin ripsen tupsuja aina kerrallaan, en laittanu ollenkaan sellaista kokonaista ripsinauhaa vaikka se oiskin paljon helpompi laittaa. Mun nakkisormilla on vaikee väkerrellä noita yksittäisiä tupsuja kiinni ripsen tyveen mutta lopputulos oli sit yllättävän hyvä.
Taas tää blogger blurraa näitä mun kuvia? En kyl todellakaan oo ite blurrannut näitä. Miks tää tekee näin, ei kaikki kuvat blurraannu noin. Onkohan tässä mun blogipalvelussa joku ihme asetus päällä joka tekee noin mun kuville, en tiiä taaskaan mitään joten saa sivistää.

Ja Villeki on ihan kipee! (tai no oli, ei oo enää.) Se sai jonkun vakavan allergiareaktion yks päivä, tää kuva ei oo mitään verrattuna siihen minkälaiseks noi laikut ja pisteet loppupeleissä meni, tän kuvan otin kun se reaktio oli ihan alkuvaiheessa. Ei tiietty mistä toi tuli mutta onneks sit määrättiin niin hyvät lääkkeet ja adrenaliinia annettiin kanssa muutama piikki niin hävis toi reaktio päivän kuluessa. Lääkäri oli sanonu et henki ois varmaan lähtenyt jos reaktio ois levinnyt kurkkuun ja tukkinu hengitystiet. Ville ehti kyl sanoa että kurkku tuntu kipeeltä ja poltteli vähän. Onko kellekkään käyny vastaavaa?? Ois kiva tietää mistä ihmeestä tommonen tuli. Oireina kuulemma oli polttelu ja kutina ja semmonen kurja olo vielä päälle. Suihkuun jos meni niin tuntu et iho ois palanu joten suihkussa käyminen jäi aika lyhyeks kun poltteli se vesi.

Pelkäsin aluks että se tarttuu muhunkin (joku rutto, apua!!) kun en tiennyt et kyse on allergiareaktiosta. Mulla ei tosiaan oo ollut mitään tommosia oireita ja mä oon aika allerginen ihminen kuitenkin, just tyyliin pölylle ja eläimille ja kukille.

No nyt kaikki on onneks hyvin. Kävin itekkin Amarillossa syömässä yks päivä ennen kuin menin mun elämäni ekaan yövuoroon. (maanantaista puhun) (klo 21:00- 07:00) Olin kauheen stressaantunut siitä yövuorosta koska mua alkaa ahdistamaan jos väsyttää ja en voi mennä nukkumaan. Pelkäsin että nukahan sinne enkä pysy hereillä. Alkutunnit meni ihan mukavasti, mut mua alkoi väsyttämään kauheesti 12 aikaan. Silmät ei meinannu pysyy auki siellä kun olin tottunut menemään 10 aikaan jo nukkumaan. Sinnittelin kolmeen asti yöllä ja sitten otin yhden kahvikupposen. Kahvi alkoi vaikuttamaan puolen tunnin sisällä ja olin loppuillan taas ihan pirtee. En oo siis juonut moneen vuoteen kahvia koska en tykkää siitä mut nyt oli kyllä pakko kokeilla että pitääkö se mua hereillä jotenkin. 

Aurinko alkoi nousta sit siinä 6 aikaan ja olin virkee ja olo oli ihan epätodellinen, ihan kuin oisin nukkunut jossain välissä, ei tuntunut yhtään siltä että olis ollut yön valveilla. Lähin sit kotiin seiskan aikaan ja ei väsyttänyt vieläkään. Tiesin et kannattasi mennä nukkumaan jokatapauksessa niin menin sitten siinä 8 jälkeen nukkumaan ja heräsin 11 aikaan kun en oikein vaan osannut nukkua enää. Illalla unirytmi sit oli ennallaan ja sammuin yhdeksän aikaan sohvalle ja siitä sit ähersin itteni sänkyyn, sen jälkeen ei muistikuvaa kun olin niin väsynyt. En ees huomannut kun Ville tuli nukkumaan.. :D Että semmonen mun yövuoro. Voisin pystyä noihin yövuoroihin jatkossakin jos vaan juon sen kupin kahvia. Oon herkkä kofeiinille muutenkin niin sen takia musta tuli kunnon duracell pupu.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Söikö Ville jotakin tavallisesta poikkeavaa tolloin? Tai mitä ylipäätään söi ennen tota? Mun veljellä on tosi vakavat ruoka-aineallergiat ja hengenlähtökin on käyny lähellä useemman kerran. Pölystä, siitepölystä, kukista tms harvoin tulee niin vaarallisia allergiaoireita kun mitä ruoka-aineista voi tulla. Etenkin jos on herkkä, esimerkiks pelkkä kosketus tai haju voi riittää eli välttämättä ei tarvi edes syödä kyseistä juttua.

Kannattaa siis miettiä tarkkaan mitä söi tolloin ja olla varovainen jatkossa! Ja pitää allergialääkkeet aina mukana, velikin on kulkenu 17 vuotta adrealiinipiikin + Xyzalin kanssa kanssa minne ikinä meneekin varmuuden vuoks :)

Anonyymi kirjoitti...

Ite valvon 8 yötä putkeen ja sen perään 10 vapaata :D tällä menty jo 4vuotta! :--)

Joanna kirjoitti...

ekalle anonyymille: ainutmitä ville söi oli metvursti, jossa oli lisämausteena valkosipulin maku, villelle ei oo kyl ennen tullu mitään metvurstista mut.. niin. :/ epäiltiin kyllä sitäkin. Ei ainakaan uskalla enää kokeilla metvurstia vaikka se on sille niin herkkua.

Anonyymi 2: huhhuh! Joo jotkut on luotu siihen hommaan, kuulostaa kauheelta. x) mutta ne vapaat varmasti sit höllii.