Mission (im)possible

Aiheena www.peppupiukeeks.com. Pari vuotta kyykkyjen parissa on hujahtanut niin että heilahti, eikä sitä ite vieläkään tajua että oon oikeastaan kohottanut mun kuntoa noinkin kauan.. Uskallan pistää tänne jotain kuvaa mun kehityksestä, et onko tän parin vuoden aikana mitään tapahtunut edes. Tavoite on ollu se että saisin takamuksen kiinteemmäks muun vartalon lisäksi.

Kyykkyjen tekeminen lähti siitä kun 19-vuotiaana huomasin selluliittia takamuksessa (niin yleistä kun se naisilla onkin) ja päätin että haluun siitä eroon ihan ensimmäiseksi. Jotenkaan en hyväksynyt sitä että mulla on selluliittia tuossa iässä ja kun muutenkin olin laiha. Jälkeenpäin saan kiittää siitä huonompaa ruokavaliota ja laiskuutta. En ois kyllä ikinä uskonut että minunkin takamuksesta sitä löytyis. Jos ei ois löytänyt niin en tiedä olisinko koskaan innostunut minkäänlaisesta kuntoilusta arkisten puuhien ohella. Ajattelin etten voi antaa asian olla jos selluliittia sitten alkais kertymään ajan kuluessa, olin aika realistinen ja tiesin että sitä kyllä tulisi kertymään lisää pikkuhiljaa jos en alkaisi kiinteytymään.

Kuvien ottamisen väli on tosiaan se pari vuotta. Mun mielestä oon onnistunu ihan hyvin kun vertailee keskenään. En löytänyt tän parempia kuvia mitä vois verrata, mutta kyllä noista jonkinlaisen käsityksen saa.

Alempaan kuvaan pistin vielä tuoreemman kuvan arkistojen kätköistä. Olin ehtinyt täyttää 22. 

19- vuotiaana mulla oli tämmönen tulos:
Terveys  | Anna pituutesi
156 cm


Anna painosi
44 kg

Painoindeksisi18,81020304068121416182224262832343638
Olet normaalipainoinen.
(ja tuolloin ostin 24 koon farkkuja eli eikös se ollu melkein pienin mahdollinen mitä vaateliikkeistä sai ellei mennyt sitten lastenosastolle ettimään pienempiä. Mun muistaakseni Gina Tricotissa koko 23 oli pienin? Saa korjata jos oon väärässä.)

Villen luona ei oo tällä hetkellä painoja koska mää olin kauhee rosvo ja vein ne kotiin aikoja sitten että oon saanut siellä rauhassa tehtyä koulun jälkeen.  Ville ei niitä tarvii kun käy boulderoimassa. Mutta ihan hyvä on tää laatikkosysteemikin, toi laatikko on painava kun siellä on lehtiä ja kaikkea muuta metalliroinaa niin sillä on pystynyt täällä välillä jumppailemaan jos on ollut semmonen fiilis. Tuon kanssa pitää myös miettiåä enemmän tasapainoa, eli on vähän vaikeampaa.
 Kädet kiinteytynyt kanssa tässä samalla vaikken punttii nostelekkaan. Tässä kuvassa jännitän kunnolla. Jos en jännitä käsiä niin ei näy tuota pattia. Mutta oon kuitenkin tyytyväinen että tuommoinen tässä ohessa tullut.

Terveys  | Anna pituutesi
156 cm


Anna painosi
47 kg

Painoindeksisi20,11020304068121416182224262832343638
Olet normaalipainoinen.
Nykyään koko 25-26 farkuissa, vaihtelee ihan millaisia etsii. Hieman kyllä harmitti heittää vanhoja pieneks käyneitä farkkuja myyntiin kirppikselle kun mun mielestä ne oli kivoja. :(

Hengailen vielä vihreän rajan sisällä. Ei oo kyllä pelkoa siitä että lähitulevaisuudessa edes lähentelis tota keltaista väriä, koska saisin maksimissaan painaa jopa 58 kiloa ja vähimmillään 43,5 kiloa ennen kuin pitäs huolestua. :D Ja tietoinen oon että nää on suuntaa antavia arvioita. Mutta oli ihan hauska kuitenkin laskea tää.
 
Jos muuten joku sattuu tykkäämään skrillexistä niin tässä ihan uutta tuotantoa, pari päivää sitten julkaistu. On tullut jo popitettua tätä:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin kehitystä tullu!!! Haluisiks kertoo millasilla painoil ja monta sarjaa ja toistoo ja montaka kertaa viikos reenaat? + mitä liikkeitä? Tekisit vaikka iha oman postauksen siitä aiheest? Oot tosi kaunis ja ihanaa kevättä <3 xo

Joanna kirjoitti...

Kiitoos! :) Teen 20 kilon kahvakuulalla sumokyykkyjä salilla kerran viikossa, suunnilleen 4x10. Pohjenousuja teen 28 kilolla noin 4x16. Noiden lisäksi jalkaprässiä ja reidenlähentäjiä, lähinnä kaikkia muita jalkalaitteita tulee siellä kans tehtyä. Mulla vierähtää siellä aikaa aina noin tunti ja puol. kotona jumppailen salin lisäksi kerran viikossa. Mulla on käytössä kotona 12 kilon käsipaino jolla teen syväkyykkyjä ja askelkyykkyjä. Syväkyykkyjä suunnilleen 4x15 ja askelkyykkyä teen huoneen päästä päähän, olisikohan siinä aina 10 askelta per kerta sit tauko, eli yhteensä 30 askelta jos teen kolmisen kertaa niitä. Nostan painon aina rinnan päälle ja tuen sitä kun kävelen. x) Eli yhteensä 2 krt viikossa jumppailen, ja se riittää mulle, keskityn muutenkin oikeastaan alakroppaan. Vatsalihaksia teen vaihtelevasti 2 krt viikossa ja välillä lankutan kun mieli tekee.

Hyvää kevättä sullekkin! :)