Lapin rilloja, lehtileikkelyä ja tekoripsiä

Kulunut viikko on mennyt keväisissä merkeissä ruuan, jumppailun ja ystävien parissa. On kyllä kivaa kun lumet alkaa sulamaan ja aurinkokin paistaa välillä ettei tarvitse aina katella harmaata taivasta. Meen kyllä auringosta ihan sekaisin, tekee mieli tehdä kaikenlaista ja mulla riittää intoa vaikka mihin. Ei myöskään väsytä niin paljoa kuin ennen, herääminen on paljon helpompaa kuin tyyliin kuukaus sitten.
Tein yks päivä Vaasan lapin rilloista pikku pizzoja. 
"taas se nainen pilaa kaiken!" Ville ei oikeen tykkää tosta auringon valosta kun se käy niin pahasti silmiin välillä, mä taas tykkään kun aurinko paistaa sisälle ja ei haittaa vaikka häikäisiskin. :D Oon muutenkin kauhee kiusankappale kun aina ensimmäiseks oon avaamassa sälekaihtimia kun meen villelle.
Sitten kotiin päin kavereita odottelemaan. Viikonloppu! Tämmöinen on nyt näkymä mun ikkunasta. Ei paljoa lunta näy ja näyttää ihan kesäiseltä.
Näin naistenpäivänä päätin tehdä kavereitten kanssa jotain hauskaa. Leikeltiin sanoja lehdistä ja keksittiin niistä lauseita ja liimattiin ne sitten pahville. 
Näissä ei oo mitään järkeä. Ja unohdin merkitä pisteitä lauseitten perään. (täytyy ne vielä lisäillä.) Ton sitten voi pistää vessan oveen vaikkapa muistoksi tosta hölmöilystä.
Sain kaverilta rannekorun. 
Pistin taas vaihtelun vuoksi räpsyttimet silmään. Tällä kertaa pistin vaan ton oikean puolisen ja jätin tupsut rauhaan. 
ENNEN
JÄLKEEN
Kaveri otti kuvia toisella objektiivilla. Mun efektipakkomielle pääsee taas valloilleen.
No jos nyt yks efektitön kuva... 
Seuraava aamu. Ripset vielä paikoillaan. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä ripsiliimaa käytät :)

Joanna kirjoitti...

se tulee tuon ripsipaketin mukana. näkyy tossa kuvassakin jossa se pakkaus on. :)