No matter how long the winter, spring is sure to follow + siniset latvat

Käytiin kaverin kanssa kuvailemassa keväisissä tunnelmissa alkuviikosta. Lumet on jo sulanut melkein kaikkialta ja asfaltti oli jo kuivaa vaikka vielä muutama päivä sitten satoi lunta oikein urakalla. Ulkona oli +9 astetta kun mentiin neljän aikaan kuvailemaan.
Started from the bottom now we here! - Drake :DD
Ostin itselleni kesäks uudet korkkarit.
Piirtelin myös pari päivää sitten pitkästä aikaa lyijykynällä maalaamisen sijaan sillä aikaa kun Ville pelas jotain pelejään. Tässä piirustuksessa mulla meni reilu tunti.
Käytiin kaveriporukalla kaupungissa syömässä Banthai Delissä ensimmäistä kertaa ja tykkäsin kauheesti ruuasta. Buffet oli neljään asti, mentiin kuitenkin ehkä vähän liian myöhään kun kello oli 25 vaille 4 ja ruuat oli aika loppu jo silloin eikä lisää tullut muuta kuin nuudelia ja friteerattua kanaa. Ens kerralla pitää mennä aikasemmin niin saa muitakin herkkuja niin ettei tarvii kaapia rippeitä.
Samalla kaupunkireissulla käytiin Glitterissä ja kokeiltiin hiusliitua. Värjäsin sillä mun latvoja ja tältä lopputulos näyttää. Tein tietty aika huolimattomasti ton värjäämisen koska en kehdannut siinä muiden katseiden edessä alkaa tekemään huolellisesti sillä testeri värillä. Värivaihtoehtoina siellä oli mustaa, pinkkiä, violettia ja sinistä. Koska oon jo mustaa kokeillut niin siks tätä väriä nyt.
Väri tarttui sormiin mutta se lähti tosi helposti vedellä pois ilman mitään saippuoita sun muuta.

Ei kommentteja: