Grillibileiden aatelia

Jeee! Pääsiäistä sai viettää eilen hyvässä seurassa grillauksen merkeissä. Musiikki jytäsi, ruoka oli hyvää ja sää oli tarpeeksi hyvä grillauspuuhiin. Hankittiin grilli-iltaa  varten pihviä, kanaa, pekonia, tankoparsoja, vaahtokarkkeja, juomista ym. mutta missään kaupassa ei ollut maissia...joten ne jäi sitten ostamatta vaikka kovasti oisin halunnut. Kaverit toi myöhemmin mukanaan makkaraa ja tietenkin joku toi vielä karkkia.

Parsat pistettiin kiehuvaan veteen muutamaksi minuutiksi ennen grillausta. Veteen kannattaa pistää suolaa.
Klo 16:30 aloiteltiin ennen kavereiden tuloa. Siellä se ukko häärää grillin parissa. Mun tehtävänä oli hoitaa parsat.
IME PARSAA! Noi on ihan älyttömän hyviä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla kesällä jos aikoo grillailla. Tankoparsa toi semmosen mukavan makeuden kun söi ton pekonin kanssa.
Tätä biisiä on tullut popiteltua aika paljon. 
Vaahtokarkkien paistamista!

Next day:
Ihana päivä! Ja ei ollut huonosta olosta tietoakaan vaikka alottelin jo 4 aikaan. En muuten oo koskaan elämässäni aloittanut niin aikaisin niin pitipähän sekin kokeilla. Päätin posetella ja mennä ulos ottamaan aurinkoa. Ulkona auringossa oli oikeasti jo kuuma. Mittari väitti että auringonpaisteessa lähes 30 astetta. Tätä mä olen odottanutkin.
Löysin mc koppakuoriaisen. Se oli vähän pöhnässä.
Kyllä maistuu! Tänään vielä villen kanssa grillaillaan makkaraa,syödään jtn hyvää ja nautitaan lämpimästä vapaapäivästä. 

Ei kommentteja: