Hiuksien värjäystä ja styroksi-muovailuvahaa

Menin porukoille yheks yöks ja äiti samalla värjäs mun hiukset kun olin siellä. Tällä kertaa otin normaalia vaaleampaa väriä joten vähän jännitti että millainen on lopputulos kun en haluu et ois kuitenkaan liian vaalea.

Kävin kattomassa ja syöttämässä kanoja. Ne on niin kesyjä jo! Niitä voi vaan ottaa syliin, ne ei noki eikä pidä kauheeta meteliä jos niitä koittaa nostaa. Kukko on vähän arka mutta ei sekään noki ihmisiä jos siihen menee lähelle, se vaan sit siirtyy muualle. Sylissä noi kanat pysyy ihan aloillaan eikä koita availla siipiään tai pyristellä pois. Söpöjä.

Kun olin edeltävänä päivänä vähän kipeänä niin tästä on ollut apua.
Muovailtiin jollain ihme materiaalilla erilaisia eläimiä. Tota materiaalia saa joltain käsityömessulta. Ne on vähän niinkuin pieniä styrox-palloja jotka on liimautunut yhteen. Tuntuu ainakin ihan styroxille ja painuu kasaan samalla lailla. 
Yöllä kattelin yläkerrassa TV:tä tabletin seurassa.
Hiusten värjäys! Tässä kyseinen väri jota päätin kokeilla.
Äiti antoi tämmöstä shampoota kun mun edellinen Aloe Vera- jojoba shampoo loppui. Katotaan onko tästä Aloe Vera-tuotteesta mihinkään. 
ENNEN-JÄLKEEN
ENNEN-JÄLKEEN

Ja tämä. Äiti kysyi onko mulla hiuslakkaa ja sanoin että tällä hetkellä ei oo,joten se antoi mulle sit semmosen. Sitten kun se toi ton pullon keittiöön olin sillein et HERRANJESTA et sen pienempää oo hankkinut. :DD
Verrattuna tohon shampooseen, toi shampoo on semmosen perus pullon kokoinen eli aika iso oikeastaan. Ei mahu ihan laukkuun tuo lakka.

Äiti jätti tarkoituksella tota "niskatukkaa" tummemmaksi kun värjättiin koska halusin. Tää on ainut järkevä kuva josta sen huomaa. Mutta jos hiukset on selkää vasten niin sitä ei huomaa silloin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulipas kauniin vaalee lopputulos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulle sopis iha sairaan hyvin sellaset söpöt eloveeenatyttö lettikampaukset ! :)

Joanna kirjoitti...

Kiitti anonyymit kommenteista!
Voisin kokeilla lettejä. Mun on vaan niin vaikeaa pitää hiuksia letillä..en vaan oikein tykkää jos on letillä. Kai se on tullut lapsuuden ajoista kun äiti aina laitto letit ja en mielellään saanut ottaa niitä pois kun mulla oli niin pitkä tukka.. :D