Kaverin synttärit + Vaaruvuoren valloittajat

Mahtiviikonloppu. Olin kaverin synttäreillä lauantaina käymässä, olin siellä noin 5 tuntia ja lähdin vielä illalla moikkaa muita kamuja keskustaan. Synttäreillä oli tosi mukavaa ja posket oli ihan kipeet kun nauroin niin paljon. Kaveri oli väsännyt hyytelöjä joissa oli alkoholiakin mukana.
 Meille ei kannata antaa tussia...
 Kaverilta leikattiin takatukkaa ja niistä tuli hyvät viikset.
Seuraavana päivänä mentiin Villen kanssa vaaruvuoreen joka on Korpilahdella Päijänteen lähellä. Siellä on korkea näköalapaikka joka kohoaa 122 metriä Päijänteen yläpuolelle. Luontopolku oli 4 kilometriä pitkä. monimuotoisuuden puolesta se paikka on arvokkainta aluetta Keski-Suomessa. Tykkään luonnosta ja kuvaamisesta niin paljon että metsässä on kiva patikoida ja retkeillä. Siitä tulee hyvälle mielelle ja mulle ei tuu koskaan semmonen olo että joko lähettäis vaan päinvastoin. 
Siellä oli kauheasti sammakoita! En oo koskaan nähnyt niin monta sammakkoo tai niin isoja. Kaikenlisäks ne vielä kurnutti kovaa. Niitä oli kiva seurailla, sain jopa yhden kiinni.
Villellä on tommonen reppu jossa on mukana juomaletku. Se on kätevä kun voi hörppiä siitä aina vettä jos tulee jano eikä tarvii kaivaa juomapulloa repusta.

Semmonen viikonloppu. Jäi hyvä fiilis. 

Ei kommentteja: