Kotitreeniä


Kesässä on se huono puoli että tulee treenailtua ehkä vähän vähemmän, tai no treenaan kyllä oikeastaan yhtä usein kuin ennenkin, eli parisen kertaa viikossa, mutta tuntuu ettei sitä jaksa tehdä kunnolla kun tulee niin tuskallisen kuuma kesken sarjojen. :/ En oo nyt kesällä hankkinut salikorttia koska oon päättänyt et treenailen sisällä kun on niin hyvin aikaa aamuisin. Mun jumppatuokiot on kestäny tyyliin max. puol tuntia sillon kun innostun. Pari kertaa oon vaan lössähtänyt sängylle valittamaan kun ei pysty mitään tekemään kunnolla. 

Oon koittanut ajoittaa mun treenit sadepäiviin ja aikaiseen aamuun tai myöhäseen iltaan kun olis ehkä vähän viileämpää. Nyt on ollut niin kuumat kelit (ihanaa toki!) etten oo edes ajatellut mitään treenejä, ja toisaalta se ei oo mua haitannut kun en oo niin fanaattinen semmosen suhteen. Teen kun jaksan. 

Pari päivää takaperin kuvailin huvikseni mun jumppailuja tätä blogia varten. Se oli yllättävän vaikeaa kun kamera räpsi ajastimella kuvia vähän milloin sattu joten kuvat on mitä on. Tämmöstä settiä tein silloin. Välillä mun liikkeet vaihtelee, esimerkiksi tuolloin en tehnyt ollenkaan askelkyykkyjä vaikka ne yleensä kuuluu mun treeniin.  Käsipainossa on 15kg. Totesin että se on liian kevyttä takareisille, mutta menköön kun ei muuta ollut.

Mua ahdistaaaa noi mun ylitaipuvat nivelet! Joudun usein jännittää mun käsiä normaalia enemmän ettei kyynärät taivu yli. En halua että mulle tulee mitään vaivoja siitä jos pidän käsiä ihan suorina jolloin rasitus ja se paine kohdistuis mun niveliin. Välillä on vaikea tehdä joitain liikkeitä kun pitää muistaa ettei kädet taipuis yli.  

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on pakko sanoa yks juttu. Sulla on tosi kaunis kroppa! Hoikka, mutta urheilullinen. Kateeksi käy :) käytätkö jotain palkkaria tai lisäravinteita?

Joanna kirjoitti...

Kiitokset. :)
En oo koskaan käyttäny lisäravinteita. Sillon kun salilla kävin niin sen jälkeen tykkäsin juoda vain gainomaxin ja siinä se olikin. En sen erityisemmin syö proteiinipitoista ruokaakaan. Tietty jos ostan pastaa tms niin tykkään ostaa sitä proteiini versiota. Raejuustoo ostelen välillä. En syö mitää maitorahkojakaan. Mut juon kyllä tosi paljon maitoa. Menee helposti yks purkki parissa päivässä ku en juo limsaa enkä oikeastaan mehuakaan. :D