Vampire red ja joogaa auringonnousuun

Kävin kaverin kanssa syömässä Revolutionissa kun ruokalistaa oli uudistettu taas. Otettiin kummatkin kalaa ja kaverin annoksessa oli mukana myös kalannahkasipsi. Ensimmäinen kerta kun sellaiseen törmää.
Kalannahkasipsi oli kyllä ihan uus juttu, ja outo. Musta tuntuu että jokin tuon valmistamisessa oli mennyt pieleen kun sitä ei pystynyt katkomaan hampailla vaan se taittui katkeamatta U-muotoon ihan niin kuin joku kelakortti. Sain siitä vaivoin yhden pikku palan purtua irti ja en uskaltanut nielaista sitä kun pelkäsin et se jumittuu kurkkuun. Ihan kuin jotain muovia olisi syönyt, ei edes maistunut millekkään. Annettiin siis sipsin olla. Arvosana sipsille 0/5. :DD Vai onko sen tarkoitus olla vain koriste? Minun mielestä olisi ollut mukavampaa syödä se jos kerta annoksessa oli mukana.

Mun annokselle arvosanaksi 3/5. Ruoka oli todella hyvää ja sitä söi mielellään, mutta kastiketta olisi voinut olla enemmän kuin vain pari viirua siellä täällä. Muuten oikein toimiva kokoonpano, tankoparsa kruunasi kaiken, ilman sitä annos olisi ollut tuhoon tuomittu. 21 euron hinta (ilman s-etukorttia 24) kirpaisi ehkä hieman koska olisin voinut vielä syödä tuon annoksen jälkeen muutakin eli siitä ei tullut semmoista kivaa ähkyä mitä toivoin, eli tossa olisi ihan hyvin voinut olla kalaa ja kasvispuolta lisää. Söin mun annoksen lisäksi vielä kaverin annosta kun hän ei jaksanut syödä loppuun omaansa. Sen jälkeen tietty olin sitten ihan täynnä. Suosittelen kuitenkin maistamaan tota annosta jos kalasta tykkää, oon aikamoinen suursyömäri vaikke uskoisi, eli veikkaan että moni muu tulisi tuosta kuitenkin kylläiseksi. 

Kävin ostamassa itselleni uuden huulipunan Kicksistä. Sävy oli vampire red eli semmoinen kirkkaan punainen. Ihastuin tähän väriin kun kaverilla oli ollut tätä, oli pakko ostaa oma. Harvoin ostan huulipunia, mutta kirkkaanpunainen väri on klassikko lähes jokaisen naisen meikkivalikoimassa.

Tykkään kovasti tästä huulipunasta. Ei tarvii laittaa juurikaan muuta meikkiä kun tuo sävy on niin voimakas. Tässä jokaisella on huulipunaa.

Joogaa auringon noustessa

Bailujen jälkeen lähdin kävellen Villelle. Menin kaverin kanssa samaa matkaa ja innostuttiin ottamaan kuvia matkan varrella. Oli rauhallista eikä ääniä kuulunut lähes mistään. Matkan varrella törmättiin sorsiin. Venyttelin ja pidin pienen joogahetken laiturilla samalla kun aurinko alkoi nousemaan. 
Kun aamuiset venyttelyt oli tehty lähdin kävelemään Villelle ja nukahdin heti kun pääsin sisälle, mieli rauhallisena ja tyytyväisenä. Suomen kesä voi olla kauniskin vaikka usein sataa ja säästä löytyy valittamisen aiheita.

Ei kommentteja: