Veneretkellä jyväsjärvellä

Perjantaina en ollut missään vaan löhösin neljän seinän sisällä katellen elokuvia ja sota- sarjaa. Ei edes tehnyt mieli oikeastaan lähteä mihinkään. Lauantaina kuitenkin innostuttiin lähtemään kaupungille jo hyvissä ajoin 2 aikaan kun oli niin aurinkoinen ja lämmin keli. Mentiin terassille ja nähtiin tuttuja/kavereita. Terassit oli ihan täynnä porukkaa, en kyllä ihmettele tällä säällä.

Villen säärikarvat, ei muuta lisättävää. Käytiin testaamassa jyväskylän keskustaan tullut vegemesta. Se on ihan pikkuinen ravintola jossa ei ollut ilmastointia joten arvatkaa miten kuuma sisällä oli kun tilattiin hamppareita. Mentiin ulos syömään ne ja oli tosi hyviä. Tykästyttiin paikkaan ja siellä oli hyviä bataattiranskalaisia. Meillä oli hyvä mieli ruuan jälkeen koska hiilijalanjälki. ;)
Kun oltiin aikamme kaupungilla hengailtu niin menin kotiin ja kaveri tuli värjäämään mun hiukset kun olin ostanut keskiviikkona garnierin hiusvärin, halusin eroon mun tyvikasvusta. Joo en itse osaa värjätä näitä kunnolla, oon sen verran tumpelo noitten värien kanssa niin olin tosi kiitollinen että joku pystyi värjäämään.
Suunnattiin mun kotoa sitten Lutakkoon ottamaan aurinkoa. Mulla oli mukana pari Old Rosie -siideriä. Oon sen jossain postauksessa jo esitellyt lyhyesti kun tykästyin aikoinaan kyseiseen. Tuo on siis suodattamatonta omenasiideriä jota saa vain alkosta ja hyvin varustelluista ravintoloista.

Villen kaveri tuli veneellä moikkaamaan lutakon rantaan ja ajateltiin että no hitto ,lähetään mekin vähän veneilemään. Joo ei kauhean vastuullista lähteä järvelle ilman liivejä, muttei jaksettu välittää koska houkutti sen verran ja ollaanhan me taitavia veneilijöitä. Veneessä oli myös ensiapupakkaus.
Törmättiin järvellä muihinkin. Rento, mäkin haluun.
Ahdisti hieman kun en tajunnut ottaa harjaa mukaan. Ois tehnyt mieli harjata hiukset kun ne hulmusi tuolla veneessä välillä.
Irstas kurkistelija.
Soudettiin vastakkaiselle rannalle jossa oli ihanan rauhallista, ei ketään muita kuin me.
Mun kengästä lähti yhtäkkiä toi remmi irti ja kompastuin. Polviin tuli vähän ruhjeita ja säikähin vähän tietty kun tuli vertakin, Ville putsas mun ihon vedellä ja olin kyl hyvissä käsissä kun Ville laitto polviin laastarit jotka löyty veneen ensiapupakkauksesta ja jopa ompeli mun kengästä irronneen remmin takas paikoilleen että pystyin kävellä vielä takaisin kotiin! Huippua. :)
Ilta hämärtyy (kello ehkä 11 illalla) Maisemat oli kohillaan kun tehtiin paluuta lutakon rantaan.
Minä ja kaverikin soudettiin. Osasin ihan hyvin ohjata venettä oikeaan suuntaan vaikka ties millon oon viimeks soutanut.
Pitää sitä välillä vähän pelleillä. Villen jalkalukko näytti olevan aika tiukka kun kattoo pään väriä.
Tää ilta oli mitä parhain, innostuttiin vielä lähteä baariinkin yöllä. Joskus taas uusiks! Mutta ens kerralla kyllä haluan pelastusliivit mukaan. 


...Sitten takapakkia! Oon ollut kaverien kanssa kaupungilla useaankin otteeseen kun sää on suosinut. Ollaan vietetty aikaa kirkkopuistossa, oon käynyt terassilla, syöny jätskiä ja käyny ravintolassa.
Alkoholit ei ollu mun, mä join sivistyneemmin gainomaxia ja vauhtihirmua. :'D
Näin käy kun unohdat suklaan kuumaan laukkuun. 
Näytän harvinaisen ruskeelta, jotenkin toi bruna vaan tehostuu kun pistän luomiin valkoista luomiväriä

Asuja:
Ostin uudet farkut.
Oon alkanut tosiaan käyttämään mekkoja ja hameita. Mun päällä näkee niitä harvoin mutta oon tänä kesänä innostunut pitämään niitä.

Ei kommentteja: