Treenikengät, vaelluskengät ja juhlavaatteita

Moikka lukijat! Oon miettinyt pitkään lapin reissua ja muuta vastaavaa ja tajusin ettei mulla ole kunnollisia eräjormailukenkiä niin menin kaupungille kattelemaan ja sovittelemaan sopivia. Mukaan tarttui tietty vähän muutakin, muun muassa vaatetta ja uudet treenikengät.

Tässä olisi nämä. Kunnon vaellus/retkikengäthän tukee nilkasta jos joutuu kävelemään vaikeakulkuisessa tai arvaamattomassa maastossa kuten erämaalla. Hyvät kengät on myös vedenpitävät ja kestävät ja niiden pitää mukautua askeliin. Nämä kengät on Everest- merkkiset, eli ihan kunnon retkikengät, 170e arvoiset. Ne tuntui jalassa ihan "monoilta/laskettelukengiltä" eli tuki nilkkaa niin hyvin että jos tyyliin kaaduin vähän eteenpäin tai koitin käännellä nilkkaa niin tuo jämäkkä kengän varsi tuki jalkaa etten pystynyt sitä juurikaan tekemään. 

Kuvassa treenikengät mitkä bongasin myös Stadiumista. Mustan sijaan otin värikkäät oranssit. Tuntuu jalassa tosi kevyiltä ja askellus on pehmeää.

Nyt on popoilla kokoa, näyttää hauskalle kun oon pienikokoinen ja noi kengät on kunnon monottimet. En oo tainnut kertaakaan kävellä näin hyvillä kengillä. Tuntui ihan kuin ois leijunut. Noissa on paksu pohja niin mulle tuli varmaan 3 senttiä lisäpituutta.
Muita ostoksia.  Bilevaatteita, hiuskoriste, koru ja naisten urheilubokserit.
Nyt on törsätty sen verran että täytyy elää säästeliäämmin loppukuu että pääsis vielä jonnekkin reissuun ennen loman loppumista. :)

Ei kommentteja: