Terveellisempää uuniruokaa + uusi maalaus

Siitä on taas pieni hetki kun tänne kirjotin, sorry about that. Sain innostuksen kipinän tehdä uuniruokaa pitkästä aikaa. En halunnut tehdä lohen kanssa mitään muussia vaan teinkin sitten uunibataattia ja tomaattia sen kanssa, valitsin tietenkin myös terveellisemmän vaihtoehdon sillä en oikein muutenkaan syö perunaa, peruna täyttää liikaa ja maha tuntuu turvonneelta syönnin jälkeen.

Bataattien päälle oliiviöljyä ja mausteita. Annoin olla uunissa 200 asteessa 40 minuuttia, välillä piti tökkiä haarukalla milloin ne olisi kypsiä sisältä. Bataattien kanssa pistin tomaatteja, laitoin ne ehkä 5-10 min myöhemmin.
Tomaattien päälle balsami viinietikkaa, ruohosipulia, yrttejä, valkosipulilastuja ja vähän oliiviöljyä.
The Dinner is served! Bataattien kanssa sopi tosi hyvin tuo turkkilainen jogurtti.

Kaikkia varmaan ärsyttää kun alkukesä on ollut niin kolea ja sateinen, niin muakin. Oon niin odottanut kesälomaa ja on harmittanut kun pääsin vain pari kertaa rannalle kesäkuun alussa kunnes sää viileni. Olin tehnyt itelleni kesäisen musiikkilistankin mitä oisin voinut kuunnella samalla kun oisin ottanut aurinkoa parvekkeella. Uutisten mukaan sään pitäisi taas lämmetä viikonloppua kohti joten ehkä pääsen kohta ottamaan sitä aurinkoa. Muutenkin kauhea hinku päästä jo rannalle ja tehdä kaikkea kivaa ulkona. Alla pieni ote listasta.

Aloitin uuden maalauksen tuossa pari viikkoa takaperin. Sain sen valmiiksikin yllättävän nopeasti. Vaikeintahan tuossa maalaamisessa on se että pitää aina odottaa että työ kuivuu ennen kuin siihen voi lisäillä mitään uutta vanhan maalin päälle. Sain inspiraation teestä ja auringosta.
Valmiin maalauksen nimeksi tuli Elinvoimaa.

Ei kommentteja: