Keskikesän juhlaa 2015!


Moro kaikille ja toivottavasti juhannuksen vietot sujui kaikilta ongelmitta ja ilman tapaturmia! Itse vietin juhannuksen Villen porukoiden luona ja myöhemmin illalla mentiin jatkoille Villen kavereille. Tämä juhannus oli oikeasti ikimuistoinen, tekemistä ja hauskaa riitti, milloinkohan viimeksi on ollut näin? Monet juhannukset on ollut yllättävän rauhallisia ja tuntuu että kaikki on aina ollut omilla teillään. Festareille ei menty, mutta ei harmitakkaan kun jyväskylään tulikin niin hyvät juhannuskelit eikä satanut. Ei mennyt myöskään rahaa.

Pelattiin sulkapalloa joukkueina.
Ulkona oli erikseen katettu pöytä.
Pelattiin myös krokettia, keltainen joukkue voitti muuten. ;)
Grillattuja kasviksia: parsaa, paprikaa, sipulia, porkkanaa, kesäkurpitsaa. Myöskin lohta, ribsejä, kanaa, pekoniin käärittyjä herkkusieniä joiden sisällä aurajuustoa ja uuniperunoita joiden sisälle sai laittaa itsetehtyä smetanaa. Kuvassa mun lautanen.
Perus miehen lautanen..
Heitettiin myös tikkaa. En osannut yhtään, ihme kyllä heitin napakympin. Muuten sai oikeastaan vain nauraa kun tikka lensi vain pusikkoihin. 
Illemmalla syötiin Brita-kakkua ja minihampurilaisia, itsetehtyjä.
Vielä tehtiin jälkiruokakipot jossa oli pohjalla kermalikööriä ja seassa mansikoita ja raastettua suklaatryffeliä.
Pelattiin vielä Aliasta ennen lähtöä joukuettain, itse en mennyt saunaan. 


Myöhemmin mentiin Villen kavereille jatkoille. Paikka oli todella ihana ja ulkona oli niin lämmin että ei tullut kylmä missään vaiheessa. Istuskeltiin pihakeinussa ja ajeltiin polkuveneellä,valvottiin aamu yhdeksään kunnes tajuttiin katsoa kelloa ja lähteä kotiin. 

Villen mallikansiot osa1. 

Tulevia postauksia:

Joogasta on moneksi

Terveellinen mustaherukka + vitivalkoista

Ei kommentteja: