21. faktaa minusta

Teinpäs tälläsen vähä erilaisemman postauksen. Elikkäs nyt kiertelemättä ja kaartelematta 21 faktaa mitä mieleen juolahti. 

1. Musta on tullut vainoharhaisempi. (ties mistä johtuu, kaikki nää kauheet tappojutut jyväskylän alueella sun muut ikävät uutiset ja yöllinen väkivalta ja kaikki joka on viime aikoina lisääntyny.) Joskus yöllä saatan säikähtää joitain ääniä ja jos meen yksin pimeellä jonnekkin niin kävelen nopeesti ja piän puhelinta lähellä jos jotain sattuisi.  Tosin ei oo häirinnyt mun elämää tää mut oon vaan huomannut tuon.


2. Rakastan fetasalaattia. Jos voisi, niin söisin sitä joka päivä. Karu totuus että olisi aika kallista lystiä se.3. Tykkään luontodokkareista ja kaikista faktaohjelmista ja muista dokumenteista.

4. Oon aika riehakas ja menevä persoona, mutta uudessa ympäristössä/seurassa oon yleensä aika hiljainen ja varautunut. Tosin poikkeuksiakin on. Joskus oon riehakas seurasta ja ympäristöstä riippumatta. Ota siitä selvää sitten..?

5. ihmettelen eniten:  sitä et naiset koittaa näyttää paremmalta keinotekoisesti ja jaksaa kuluttaa paljon aikaa siihen. (en tarkota tolla ettei sais olla mitää feikkiä, mut mitä enemmän on sellasta kuten: tekoripset, tekorusketus, tekohiukset, kynnet, tissit mitä lie niin must menee vähän yli.) mitä vähemmän sen parempi ja arvostan koska naiset voi näyttää hyvältä ilman niitä jos vaan pitää huolta itestään. Itellänikin ollu joskus sellaset hiustenpidennykset.. joihin tosin kyllästyin kun ei tuntunu omalta tukalta ja en muutenkaan osannut olla niillä. Tykkään enemmän omasta tukasta.

6. Inhoan eniten: lukkeja,sääskiä ja kylmyyttä. Talvea siis lähinnä kokonaisuudessaan vaikka joulu ja uusvuos ja ne lomat siinä välissä on ihan jees ;)

7. Parhaat ostokset mun elämässä: järjestelmäkamera ja converset? Niihin kun ei koskaan kyllästy.


8. En pysty mennä nukkumaan yöllä yksin jonkun pelottavan ohjelman jälkeen, pitää aina kattoo jtn kivaa kanavaa sen jälkeen et voin mennä nukkumaan ilman pelottavia ajatuksia tai mielikuvia.

9. En saa unta ilman et mun vieressä on vesilasi. Jos koitan mennä nukkuu ilman sitä pyörin sängyssä niin kauan miettien että haenko sen lasin jo et saan unta ja joudun aina hakee sen vaikka en joisikaan siitä yöllä. Yleensä kyllä juon aina.

10. En lue kirjoja ellei oo pakko. Se on tylsää. Jos jotain luen, niin tietokirjallisuus.

11. Oon 157cm pitkä vaikka voin näyttää kuvissa pitemmälle.

12. En polta tupakkaa ja en juo kahvia.

13. Join kerran 5 tequilaa tunnissa ja sen jälkeen en oo paljoa shotteihin koskenut.

14. Jos mä lähden baareileen niin oon alotellut ennen 6 aikoihin, nykyään se voi venyy jopa siihen että alotan vasta baarissa 10 aikaan. Jopa parempi ollu niin välillä.

15. Ennen kirpparille vientiä mulla oli lähes 30 laukkua. Liikaa.

16. Tykkään enemmän suolaisesta kuin makeasta. Synttäreillä kakun sijasta mulle maistuu enemmän vaikka popcornit.

17. Vaikka en pidä itteeni nirsona niin mä en pystyis syömään: kaalikeittoo, ananasta, karjalanpaistia tai persikkaa. Persikka on paha myös jogruteissa, en voi syödä semmoisia. Mango melkein sama juttu, mutta pystyn syömään jos täytyy. 


18. Tungen lähes joka ruokaan aurajuustoa jos mulla vaan on sitä. mm. makaroonilaatikkoon, ranskalaisiin ja makkaroihin, leipään tai popsin siivuja ilman mitään muuta lisuketta.

19. En oo koskaan ymmärtänyt vampyyrileffoja/elokuvia,varsinkaan twilightia. en tykkää niistä ollenkaan eikä ne kiinnosta. Mun mielestä se Robert pattinson ei oo komea. :((

20. osaan säädellä mun korvan sisäisiä osia/ pieniä lihaksia niin että saan ne lukkoon ja auki. Lentokoneessa hyvä tapa kun korvat menee siellä aina lukkoon niin pystyn avaamaan ne ilman että pidän nenästä kiinni ja puhalla, tai mitä niitä keinoja nyt on avata korvata. Jos konsertissa musa liian kovalla niin osaan jännittää niitä lihaksia niin et musa kuuluu hiljempaa. Jännitystä ei nää ulospäin. En osaa selittää tätä. onkohan mulla yhtää sielunkumppaneita vai oonko vain ufo?

21. Mulla on aistiyliherkkyys makuaistissa. En pysty juomaan tai syömään vähänkään kuumia juomia tai ruokia. Joudun jäähdyttämään ruokaa ja juomaa niin kauan et muut on jo ehtiny juomaan/syömään tyyliin omansa. Jos joku muu jois mun teekupista niin se olis sen mielestä jo varmaan haaleeta mut mulle sopivan lämmintä. :D

Ostoksia!

2 kommenttia:

♕ Riikka kirjoitti...

kiva blogi, jään lukijaks :)

Joanna kirjoitti...

jeii vähän kivaa saada taas yks lukija lisää pitkästä aikaa. :) Kiitos ^^