kesä loppuu ja elämä jatkuu

Jotenki oli aika tyhmä kesä siinä mielessä kun ei ollu niin lämmintä ja aurinkoista mitä odotin. Kauheesti sadetta. Onneks oli jonkin verran niitä lämpimiäkin päiviä joita odotin. Mun piti tehä tänä kesänä seuraavat asiat, ja merkkasin niihin rastin mitkä mä oon ennättäny tekemään.

[X ] Ruskettua
[ ] Olla rannalla hellepäivinä
[ ] käydä uimassa (edes kerran)
[ ] Olla mökillä
[X]  Grillata
[ ] kalastaa
[X] Käydä särkänniemessä

............ Joten, ei oikeen onnannu nyt. En käyny kertaakaan uimassa ja rannalla kävin vaan pari kertaa kesäkuussa. Mökilläkään en käyny mun kesätöiden takia. Rusketuin kyllä mutta oon pystyny viime kesänä parempaankin. Mulla jäi selkäpuoli vähän kalpeemmaks mut ihan sama.

Mut tyytyväinen oon siihen et on muuten ollu mukavaa ja paljon tekemistä eikä oo pitäny lorvii kotona tai tylsistyy. Festarit ei mua kiinnosta  oikeestaan, mutta jos joskus kesänä jonnekkin meen niin pipefest. :)

pyykkikoneen ohjelman loppumista odotellessa napsasin pari kuvaa ku oli järkkäri mukana. (millonkohan mulla ei ois järkkäriä mukana kun tykkään kuvata melkeen mitä tahansa.)
Käytiin sunnuntaina kattomassa markuksen kanssa se uus batman 2. Oli ihan hullun hyvä. Ja tottakai mun oli pakko ottaa sinne hattarapurkki, popcornia, karkkia..jne :D Mun piti mennä sinne ilman syömisiä mut siinä se nähtiin taas.

Batmanin alkamista odotellessa oltiin kaupungilla ja otettiin kuvia ku oli niin hyvä sää.Markus jo sotki kätensä johkin kusiseen kaiteeseen. HYI!!!!! mentiin äkkiä pesemään kumpikin kädet passionin vessassa.

Porukoilla vaijeriradassa. Toi menee yllättävän kovaa ja korkeella vaikka tässä ei näytä yhtään siltä.

Pikkuveli taas kasvanu.
Aina iltasin ja joskus aamupäivästäkin jumppailen itekseni hyvän musan tahdissa jota kuuntelen spotifysta. Mulla on ollu enemmän aikaa siihen kuin ennen. Välillä pistän nrj.fi nettiradion vaa päälle ku en jaksa pistää musaa koneelta tai keksiä soittolistoja. Kuuntelen nrj:lta aika usein rap radiokanavaa.
Ja vielä kun ennättää näillä keleillä niin ostin uuet gladiaattorisandaalit. Mul on jo yhet mut ne on kultaset. Ruskee käy enemmän kaikkien vaatteiden kanssa. Nyt toivotaa ettei sitä lunta tulis pitkään aikaan niin ehin käyttää näitäkin!
Tein tämmöstä kanawokkia yks päivä kokeiluna (thai wok) ja sekaan pistin lasinuudelia. Hyvää tuli!

4 kommenttia:

hantsku kirjoitti...

mistä noi gladiaattorit on :D!

Joanna kirjoitti...

seppälän lastenpuolelta x) koska koko 35

Anonyymi kirjoitti...

http://en.wikipedia.org/wiki/Batman_in_film#Christopher_Nolan_series

"batman 2"............

Joanna kirjoitti...

OHO! haha. ,no mutta KAIKKI todennäköisesti tietää mitä mä tarkotin kuiteski. :)))