kynsilakkaprobleema


Lakkasin eilen mun kynsiä ihan huvikseni, kerronpa miksi. Ainut hauska on se että mulla ei oo mitään pitkiä kynsiä, että se valkoinen osa näkyy mun kynsissä ihan vähän. Mut koska noi lakat on ollu suljettuina pussiin jo monen monta kuukautta niin mä sit aloin lakkamaan mun kynsiä yhtäkkiä vain. En jaksanut tehdä mitään monimutkasta mut tulipahan lakkailtua pitkästä aikaa. Oon aina koittanu kasvattaa mun kynsiä mutta se ei vaan onnistu. Kynsien puremisen ja räpläämisen oon jättäny vähemmälle mut nää ei kasva todellakaan helpolla enää. 
No nyt on tyngät maalattu. Onpahan ees jotain loistoa näissä mun kynsissä.. Ja ei näitä nyt kehtaa rassatakkaan kun on tota lakkaa.

Vähän karua historiaa: Joskus aikoinaanhan mä rassasin huomaamatta niin paljoo mun kynsiä että niistä saattoi vuotaa verta ja kynsinauhat oli tulehtunu ja punoittivat. Mua se ei sattunu ollenkaan eikä ees haitannut joten sen takii en aina huomannut jos rassasin niitä, mut näky oli aika kauhea. Kesti aina viikkoja et sormen päät palautui normaalin värisiksi eikä punoittanu, mut harvoin ne palautui ennalleen koska mä rassasin niitä niin usein silloin. Aloitin kynsien rassaamisen joskus 4-vuotiaana ja siitä tuli tapa kun katoin esim leffaa tai keskityin johonkin. Nyt oon päässyt eroon siitä vaikka välillä meinaan näprätä mun kasvanutta kynteä pois. Joskus nää on suht.koht pitkät mutta ei ne pitkinä pysy koskaan kovin kauaa. Pakko päästä eroon tästä joskus. Ehkä tää kynsien lakkailu voisi auttaa kun en viitti rassata pintaa pois. 
 Tässä mun kynsilakkapussin lempparivärit:
Ripsetkin on elpynyt silmätulehduksesta. 


4 kommenttia:

Riikka Elina kirjoitti...

Ihanan tuuheet ripset :)
Mullakin on nyt ripset tuuheentunut ja kasvanut pituutta kun käytän silmäluomissa sellasta rasvaa, joka sit vaikuttaa samalla noihin ripsiinkin :)

Annina kirjoitti...

Mun kaveri tekee noita mun blogissaki näkyneitä kynsiä edullisesti, oma kynsi kasvaa siinä alla niin siks pidän itsekin nyt! Viime huollos näky et omat kynnet oli kasvanu tosi paljon, suosittelen vaikka oon saanut sellaisen kuvan ettet niistä ehkä perusta...:D

Joanna kirjoitti...

Riikka- kiitos! Aijaa, onko sellastakin olemassa, siis rasvaversiona. Onhan se kiva,ettei tarvii ripsienpidennyksiä sun muuta höösää liimailla naamaan. :)

Annina- joo ne on kyllä kivoja ne kynnet, mut mun ongelma on se että onnistun aina hajottaa ne ja en osaa pestä mun tukkaa jos mulla on sellaset. Oonpas vaikee ihminen. xD ellei ne sit oo jotkut lyhyet mallit.

Annina kirjoitti...

Musta on ollu ihanaa pestä hiuksia ku ne hieroo päänahkaa samalla! :D Niihin tottuu parissa päivässä, ja niitähä tehdää oman kynnen vahvisteista pitkiin tippi/muottikynsiin. Jos kiinnostaa nii jutellaa fb lisää! :)