vaatekriisiä

En meinannu löytää mulle mitään päällepantavaa keskiviikkona vaikka lipaston lokerot on täynnä vaatetta. Yleensä mun on helppo valita vaatteet jos lähen johonkin, mut sit kun on kyse vaikka baari-illasta tai joistain juhlista niin ei meinaa löytyy mitään kivaa. Sovitan tyyliin kaikki vaatteet mitkä vois olla hyviä, mut loppujen lopuks päädyn usein siihen vaateyhdistelmään mitä oon ekana sovittanu.

Yhden kerran kun mulla oli tosi huono päivä ja kaikki ärsytti niin heitin vaa kaikki vaatteet ympäri ku tuntu et mikään ei ollu hyvä. Sit pakotin itteni rauhottumaan ja olin vähän aikaa parvekkeella tuulettumassa. Kun olin rauhottunu löysin itelleni heti hyvät vaatteet lattialla olevista kasoista. Vihaisena tai ärsyyntyneenä ei kannata alkaa miettii illan asuvalintoja. Onko tuttua?


En mä nyt näinkään voi lähtee...
 

monien asuvaihtojen ja pähkäilyn jälkeen päädyin tuttuun ja turvalliseen valintaan.  Mut parempi lähtee tyytyväisenä kuin sellasena et tuntee olon epämukavaks. Ens kerralla mä kyl pistän jotain erilaista vaikka kuinka tykkäisin tästä.

4 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

vähänkö kiva toi vikan kuvan asu<3! :)

<3: Sofia

Joanna kirjoitti...

Kiitos! :))

Kirsi kirjoitti...

Ihanat hiukset ja muutenkin oot todella kaunis! :)

Joanna kirjoitti...

oooi!kiitos ^^