Julma Henri ja RPK Lutakossa

Eilen oli sitten se päivä kun oli yhden mun suosikki räppärin keikka Lutakon tanssisalissa. Julma Henrin lisäks keikalla oli RPK ja ameeba. RPK:stä en oo ennen kuullut paljoa joten ihan mielenkiinnolla olin keikalla. Keikalla oli mun lisäks pari muutakin kaveria joiden kaa olin koko keikan ajan eturivissä.

Asu keikalle + neule päälle kun en tiiä miten kylmä paikan päällä tulee olemaan.


En saanut ottaa järkkäriä joten otettiin kuvia kännykällä. Kaikki kiljui kuin hullut kun Julma H tuli lavalle kommandopipo päässä. En tiedä mikä ihmisille tuli, itse odotin ihan normaalisti esityksen alkua kyllä siinä vähän taputin. Oon tyytyväinen keikkaan ja haluan mennä myös ensi kerralla kuuntelemaan. Pakko sanoa että sinne mahtui muutama törttö yleisöön, jotka ei osanneet olla siellä ihmisiksi. (töni,huuteli, ja joku nous jopa lavalle kunnes järkkärit heitti sen pois.)

J-H oli kyl aika pelottava, se oikeesti kattoi suoraan silmiin välillä yleisöä ja tietty sitten muakin. Se oli mun mielestä just siistiä että otti kunnolla kontaktia. Ootan innolla taas seuraavaa keikkaa joka sijoittuis tänne jyväskylään.


4 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Aivan ihania kuvia, oot niin kaunis! :)

♥: http://ilovepassions.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

oooi, kiitos paljon ^^

mirkku kirjoitti...

Tuol oli kyl vaan niin parasta ja todellaki uuestaa keikalle ♥

Joanna kirjoitti...

No niiinpää. Mennään sit kun se tulee taas. :D