Lapsenvahtina + Salsa orkideassa

Kävin kaverin kanssa Salsa Orkideassa syömässä ja siellä oli ihan hyvät ruuat. Ei kuitenkaan vedä vertoja Amarilloon tai muihin ravintoloihin missä oon käynyt. Mut silti oli hyvää eikä tarvinnut valittaa. Joku vain ei napannut paikassa, en usko että menen sinne uudestaan. Yleensä hyvästä ravintolasta jää sellaiset hyvät "vibat" että haluaa käydä vielä uudestaan.

mun annos; Quesadilla kanalla sun muulla jota Riia jo himoitsee tuolla takana
Kaverin annos.
Lapsenvahtina
Eilen olin porukoilla yhen yön apuna lapsenvahtimisessa

Askartelin tällaisia. Tarvii vaan paperimassapallon, liimaa, helmiä, paksua lankaa, huopapaloja ja noita avaimenperä- osia. Kaikki löytyy Sinooperista. Mut miksei Tiimaristakin? Noitahan voi keksii vaikka millasia. Nää tarvikkeet oli valmiina mun äitillä. Sukulaislapset varmaan tykästyy näihin, ihan kiva lahjaidea minun mielestä?
Nyt kyllä tykkään ja pakko vielä hehkuttaa tota Kerastase hoitoainetta jota oon tässä 2 viikkoo käyttänyt. Tää tukka-kuva on otettu silloin, kun en ollut pessy hiuksia kahteen päivään ja silti nää näyttää ihan puhtailta ja silkkisiltä. Normaalisti pesen joka päivä hiukset koska muuten ne rasvottuu ja näyttää likaisille enkä kehtais edes ottaa tämmösii kuvia sillon. Nyt ei oo tarvinnut pestä niin usein ja oon voinu totuttaa hiuksia taas siihen.

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Hyvältä näyttää noi keltaset housut! Pitäs itekki hankkii jotkut värikkäät pökät :)

http://newlife-viivi.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

haha,kiitoksia :P ostin noi Vero Modasta sillon