Ripsien vahvistusta (ennen/jälkeen)

Mulla on ollu viime kuukausina toistuvia silmätulehduksia jotka on rasittanu mun ripsiä  kun oon joutunu pesee silmiä usein ja hieromaan kun kutisi. Joskus mun ripset myös kärähti kun poltin roskia ulkona. Olin kauan nolona koska mun ripsien välissä oli isoja rakoja kärähtämisen takia. Pikkuhiljaa ne alko sit toipumaan siitä. Oon myös käyttänyt viimekuukausina paljon vedenkestävää ripsaria joka ei oo kovin hyvä ainakaan mun ripsille pitkäaikaisemmassa käytössä. Eri asia toki kun sitä pistää silloin tällöin.  Ripsistä tuli tosi kovat aina kun sitä pisti ja meikkiä joutu puhistaa järeämmillä puhdistuaineilla ja pyyhkiä vanulapuilla loput värit pois joka sit tietenkin vei ripsiä sillon tällöin mennessään. Joskus mulle kävi niin, että jos vähänkin hieroin silmiä kun niissä oli parhaillaan sitä  vedenkestävää ripsaria, niin yhtäkkiä multa vaan saatto irrota ripsiä.
Ratkaisu:
Oon nyt käyttänyt normaalia ripsiväriä joka lähtee helposti pois haaleallakin vedellä. Ripset on myös pehmeet eikä kovat. Oon huomannu mun ripsissä jo elpymisen merkkejä ja ne ei oo varmaan koskaan ollut näin hyväkuntoiset ja pitkät kun silmämeikin on saanu pois niin vaivatta. Oon saanu mun ripset takaisin.

Nykytilanne:

Tässä vertailtavaksi pari kuvaa, kuvien ottamisen aikaväli on  ollut noin 3 kuukautta:
NYKYÄÄN
ENNEN
Selvää eroa jo entiseen.Mut enempää ei tarttis näiden kasvaa..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jätän itekkin heti pois vedenkestävän. Tajusin juuri että mullehan on käyny varmasti samalla tavalla. En vaan sillein oo tiedostanu asiaa et sen ripsarin takia todennäköisesti on lähteny mun ripset kans helpommin irti. :) täytyy ainakin kokeilla.

Joanna kirjoitti...

hmm,joo! itelläni tosiaan lakkas ripsien katkeilu kun lopetin myös sen käytön joksikin aikaa. :) Ja eihän siitä tarvii kokonaan luopua.

Hannele kirjoitti...

Siis sullahan on ihan superhyperpitkät ripset? Varsin onnistunut kasvatusprojekti siis :).

Joanna kirjoitti...

Vähän kiva kuulla!En oo koskaan aatellu sillein et ne ois mitenkään erityisen pitkät kun mun mielestä aika monilla on niin pitkät ripset omasta takaa. :) kiitos.

Ireneee kirjoitti...

Vautsi mitkä räpsyttimet! Olin tulossa kommentoimaan jo, että missä oot noi pidennykset ottanut kunnes näistä kommenteista hokasin, että omathan ne onkin!

Sulla on tosi kivan olonen blogi ja samanverran bloggerin kautta lukijoita kuin mullakin :) Soulmate fiiliksellä jään seurailemaan sun blogia. :)


http://princessdiary-irba.blogspot.fi/

Toivottavasti tykästyt omaani :)

Joanna kirjoitti...

onpa mukava kuulla ihmisiltä että nää näyttää tosi pitkille. :) Kiitoksia. Ohhoh, meilläpä onkin saman verran lukijoita. Niin ja hyvä et mun blogiin voi samaistua! :P