terve, joko oisin terve?

mul on ollu aika kauhee tää keuhkoputkentulehdus, sit kun siitä parannuin niin jälkitautina tuli flunssa ja kuume nous uuestaan 37,5, ehin olla päivän siinä välissä terveenä, mut sit kipeys iski taas.  Vihdoinkin eilen yöllä loppu flunssainen nuha, niistely,aivastelu ja yskä. Toivotaan et oon nyt vihdoin viimein jo parantunu koska tänään ois illanistujaiset kaverin luona jonne tulee jonki verra porukkaa. Ei ois kiva tulla kipeeks siellä uuestaan. Vaikka oon ollu vähän flunssainen nii en oo jaksanu möllöttää kotona vaan oon ollu kavereiden kanssa. Yleensä jos mulla on flunssa niin se ei haittaa ja voin kyllä liikkuu muuallakin kuin kotona neljän seinän sisällä. Eri asia on vaan se jos lämpö nousee yli 37,3 niin jään yleensä kotiin. Keuhkoputkentulehuksen aikaan en tietenkää liikkunu missää vaa olin kotona.


On mul hauskaa näköjää yksinkin
Piti sitä nyt vähän hemmotella itteensä hyvällä ruualla. Ja ei tästä oo tohon kyseiseen ravintolaan kun muutama sata metrii.

Päivän asu keskiviikkona. Kävin kattoo brädii kavereiden kanssa ku aattelin et nyt oon terve ja voin mennä, olin mä terve mut seuraavana päivänä tuli lämpöö taas 37,4. Mut se kyllä laski nopeesti sit ku makasin ja luin lehtiä. Muuten se brädi oli ihan P****. :D en nähny mitää ja paikka liian täynnä ihmisiä.
Viikko takana kerastase hoitoainetta ja tukka voi hyvin taas.

Nyt voisin siivota tän läävän kun en oo kipeenä jaksanu, sit valmistaudun illanistujaisiin ja vien mukana sipsipussin kaikille jaettavaks. :) Niin ja oho nyt on perjantai, enpä ees tajunnu. Hyvää viikonloppua siis!

2 kommenttia:

juissi kirjoitti...

Kivalt vaikuttaa tää blogi, oot nätti! :-)

Joanna kirjoitti...

kiva kuulla, kiitos ;>!