65cm hiustenpidennykset

Mulla oli viimeksi hiustenpidennykset tuossa vuosi sitten mutta äiti loihti mulle taas uuden pidennyksen 65cm pituisella tukalla.

En aiemmin tykännyt mun ensimmäisistä pidennyksistä joita kokeiltiin silloin vuosi sitten koska niillä joutui nukkumaan ja ne painoi mun takaraivoa sen verran inhottavasti että se aiheutti mulle päänsärkyjä enemmän. Suihkussa käyminenkin oli sanonko mistä ja hiusten kuivuminen kesti ikuisuuden. Ne meni myös helpommin sotkuun verrattuna omaan tukkaan. Ne myös haittasi mun hiusten luonnollista kasvua ja joskus ne oli tosi kuumat. Kokeiltiin tällä kertaa klipsipidennys tekniikkaa ja tää käy mulle paljon paremmin koska saan sen yöksi pois. Tälläinen kiva vaihtelu tukkaan tällä kertaa.

_MG_8805
Tältä näyttää luonnon valossa.
IMG_8878
Sisätiloissa eteis-valaistuksessa näyttää tältä, ainakin kameran mukaan. 
123
Hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

Henni kirjoitti...

huii ku noi pidennykset sopii sulle hyvin :) !

Joanna kirjoitti...

kiva kuulla :) kiitokset.

Anonyymi kirjoitti...

Hei paljon noi tollaset hiustenpidennykset maksaa:) esim. Nuo mitkä sulla on tässä.

Joanna kirjoitti...

En osaa sanoa paljon just nämä maksais jossain liikkeessä koska mun äiti sai nää kokeiluun tuttavalta. Mutta mä veikkaan sitä 60-100 e hintahaarukkaa riippuen pituudesta ja laadusta ja siitä kuka pidennyksiä myy ja että onko tarjouksia. Veikkaan et tää 65cm pituus on jonkun 80-10 euroa koska tää on kuitenkin klipsisysteemi eikä semmonen joka on kokoajan kiinni päässä. :)

Nea kirjoitti...

sulla on kivantuntuinen blogi, liityn lukijaksi ja odotan uusia postauksia :)

http://nnneaaa.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

kiva juttu! ^^ uutta tulee tänään.

Noelia kirjoitti...

Mistä tilasit noi hiustenpidennykset?:) tosi ihanat :)

Joanna kirjoitti...

Mun äiti on parturi, se sai noi pidennykset tutultaan koska sillä ei ollut käyttöä noille, joten en osaa sanoa mistä noi on tilattu tai saatu alunperin. Kaippa ne on jotain kampaamon omia lisäkkeitä joita löytyy melkeen kaikkialta. :/