Pientä kannanottoa piirtämisen muodossa

Tein töissä ruokatunnilla uuden piirustuksen ihan vain lyijykynällä koska muita värejä tai kyniä ei oikein ollut tarjolla.

Tuntuu kieltämättä usein siltä että nykymaailma on menossa vain pahempaan suuntaan. Joskus on ärsyttävää lukea iltalehteä ja katsoa ylipäätään uutisia kaikenmaailman katastrofeista, hinnan nousuista ja tapaturmista ympäri maailmaa. Niistä tulee aina niin negatiivinen fiilis vaikka sinne tänne koitetaan pistää jotain myönteistäkin. Olis jännä esimerkiksi elää viikko ilman mitään uutisia, tai tietoutta ympäröivästä maailmasta. Kännykkä ,radio ja tietokone myös takavarikkoon. Tuliskohan siitä sellainen pöpi olo, vai oisinko mä ihan uudestisyntynyt semmoisen viikon jälkeen. :D


Itse ainakin välitän eläimistä, rakastan luontoa, luonnossa olemista ja sitä vapauden ja rauhallisuuden tunnetta kun välillä pääsee pois neljän seinän sisältä ja kaupungin keskeltä esimerkiksi mökille tai mummon kanssa marjametsään.

1358053114494

Vähän aikaa sitten luin siitä miten Kiinassa hengitysilma oli pahimmillaan niin saastunutta että siellä käytettiin hengityssuojaimia. En todellakaan haluais asua Kiinassa tai ylipäätään sellaisessa maassa jossa ilmansaasteet tai liikenne haittais mun jokapäiväistä elämää.
Kaiken tän hulluuden ja hälinän keskellä on ihan mukava pysähtyä välillä piirtelemään kaikessa rauhassa. Tässä sitä nykymaailman menoa:

_MG_9177
Tuossa keskellä oleva taitos kyllä ärsyttää kun menin taittamaan tän raapustuksen että se mahtuis laukkuun kotimatkaa tehdessä. Koita olla välittämättä siitä. ;/
603909_497127906975361_1276848984_n

Tän mä piirsin marraskuussa. (unohtui kokonaan esitellä.) Mulla meni niin hermo tietokoneen temppuiluun ja ihme mainoksiin jotka hidasti mun konetta. Mun koneelta paljastuikin sit mukava troijalainen salasanakaappari jonka sain onneks poistettua eikä siitä aiheutunu enempää vahinkoja.
_MG_9010

5 kommenttia:

Elilia Inrik kirjoitti...

Sulla on kyllä ihan hullun hyvä mielikuvitus. En olis ikinä keksinyt tommosta ideaa piirustukselle. Nerokasta.

Melinda kirjoitti...

Ootpa taitava! mukava lukea välillä vähän erilaisia postauksia,eikä aina sitä samaa shoppailua tms. :-)

Joanna kirjoitti...

Kiva et pidit! ^^
Jeps..m äkin tuumasin että on ihan kiva keksiä jotain muuta välillä. :)

Ida kirjoitti...

Oot todella taitava piirtämään:) ihanan omanlainen ja persoonallinen tyyli:)

Ida/
http://www.sevenstepstotown.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

thanks a lot! :)