Tässä objektiivissa on poweria

_MG_0132

Päivän asuvalinta: Kiilakorot Nelly , farkut Guess, laukku Guess, Nahkatakki Mick´s  ja tuubihuivi Gina Tricot.

Ja jep, mulla on ihan kiva tyvikasvu, mutta eikös se  oo nykyään ole muodikasta että on tumma tyvikasvu ja vaaleat latvat? On tullut jo pariin otteeseen nähtyä kaupungilla muillakin. Ja yhdellä oli aivan selvästi värjätty latvat vaaleiksi kun tarkkasilmäisenä huomasin. Mun tapauksessa toinen hyvä syy pidättäytyä värjäämisistä.
Välillä kyllä tekee niin mieli värjätä tai edes pistää raitoja. Kauankohan mä pysyn tässä värjäyslakossa. Nyt on ainakin kulunut vuosi viime värjäämisestä.

_MG_0122
aaa
Tosi edustavia nää tilannekuvat.
1222
12333
En malta odottaa kun kesällä pääsee kuvailemaan kaikkea kivaa. Otan nyt kaiken ilon irti vielä kun lunta riittää. Huomenna meen äitille kuvailemaan. Katsotaan mitä se tuumaa kuvista. Pikkuveljellä on puhjennut ensimmäinen hammas. :)

Eilinen: Vaikka ulkona oli -6 astetta niin tuntu jo tosi keväiseltä kun otin kuvia ja kävelin kaupungilla ruokatunnilla. Mun mielialakin on muuttunut enemmän pirteeks ja positiiviseks kun kevät on lähestymässä. Tunsin myös pitkästä aikaa auringon lämmön kasvoilla. Illalla kaverit tuli mun luokse ja suunnattiin myöhemmin yöelämään.
IMG_9966
a1a2

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi kivoja kuvia:) oot myös nätti

Joanna kirjoitti...

Hyvä kuulla myös toisten suusta. Kiitos=)

mirkku kirjoitti...

mistä noi farkut on ne on ihanat ! :)

Joanna kirjoitti...

Kekäleestä. :)