Mä kuoriudun

Ostin toissapäivänä uuden muotovaahdon, huulikiillon ja kalvonaamion yves rocherilta. Kokeilin naamiota heti illalla kylvyn jälkeen kun meikit oli pesty pois. Naamio on kasvipohjainen ja se lupaa puhdistaa ja tasoittaa ihon 15 minuutissa. (sopii jos iho on rasittunut esim.meikistä tai tarvii muuten vain lisää elinvoimaa.)

IMG_5104

Puhutaanpas tuosta kalvonaamiosta:

1.
Otin kunnon läntin geeliä ja hieroin sen kasvoihin ja vältin silmänympärysihoa. Geeli oli mintun tuoksuinen ja sai mun ihon kaikki virheet näkymään koska se oli niin kirkasta ja se kiilti mun naamalla ihan kuin mulla olis ollut tosi rasvainen ja likainen iho. Ei oikein sietänyt katella itteään peilistä naamion levityksen jälkeen.

2. Naamio alkoi jähmettymään 5 minuutin kohdalla, esimerkiksi hymyily oli vaikeeta koska semmoinen kalvo alkoi muodostumaan naamaan joka tietenkin kiristi vähän. Se tuntu mun mielestä hauskalta.IMG_5244
3. 15 minuutin kuluttua ryhdyin poistamaan kalvoa mun naamalta kun toi naamio oli kovettunut. Se tuntui siltä kuin mulla olis ollut toinen iho. Olo oli  uudestisyntynyt naamion kuorinnan jälkeen. En oo kertaakaan törmännyt yhtä tehokkaaseen naamioon, tää todellakin teki mun ihosta uudenveroisen ja sileän. IMG_5320
Naamion poistamis prosessi oli hauskaa. Mun otsassa ja nenässä on vielä sitä kalvoa joka saa ihon näyttämään ällöttävän rasvaiselta.

IMG_5485

Kuva ihosta naamion poistamisen jälkeen. Se punoitti about minuutin ajan mutta sitten ihon väri taas tasoittui.
IMG_491999
Ja sitten kuva meikkivoiteen, ripsivärin ja kulmakynän kanssa. Poikkeuksellisesti pistin vain yläripsiin väriä kun halusin vähän vaihtelua.Mun henkilökohtainen arvosana tolle kalvonaamiolle on kyllä täys kymppi. :)

1 kommentti:

linda . kirjoitti...

näyttääpä hassulta toi puoliks irronnu kasvonaamio! :'D