Esittelyssä uusi objektiivi

Oon pitkään miettinyt uuden objektiivin hankkimista kameran oman objektiivin lisäksi. Kaverin kanssa tuumattiin että tää on meidän kummankin seuraava hankinta. Ostetaan tietty omat. (Klikkaa tästä niin pääset hänen blogiin )

_MG_9848

Siinä se nyt olis. Satasella lähti tämä kappale anttilasta. Objektiivi painaa vain n.130grammaa. Tätä suositellaan henkilökuvien ottamiseen, ja jos haluaa hyvin valottuneita ja tarkkoja kuvia tietyistä hetkistä ja kohteista.Ostin myös toisen linssisuojuksen mun alkuperäiseen objektiiviin.

IMG_9834

Ensimmäinen objektiivilla otettu kuva. Tausta on tosi sumea ja kuvattava kohde erottuu tarkasti ja kirkkaasti. Sitä objektiivi lupasikin.

Kuvassa tänään ostamani latvaseerumi joka saa hiuksista ihanan silkkiset. Ennen käytin kerastase- nimistä hoitoainetta, mutta ostin nyt halvemman version. Toi toimii lähes yhtä hyvin, vaikka toi öljy on vähän paksumpaa.

Seuraavaksi toinen objektiivilla otettu kuva. Huomaan eron ainakin siinä että kuva on paljon valottuneempi kuin kameran omalla objektiivilla otetut kuvat. Mun kodin valaistus ei oo mikään parhain, joten tää saa mun valaistuksen näyttämään hyvältä. Yksin tällä on vaikea ottaa itsestään kuvia, jouduin pistää kameran ajastukselle ja ottamaan sillä itsestäni kuvan. Kiitin onneani että tarkennus osui kohdilleen just oikeeseen kohtaan ettei kuvasta tullut sumea.

_MG_9718
a11
Tässä pientä vertailua kameran mukana tulleella objektiivilla, ja sitten mun uudella objektiivilla kuvattuna. Valotus on huomattavasti parempi mun uudessa objektiivissa. Myös tausta on kirkkaampi ja sumeampi, joka ei ehkä niin hyvin näy tossa ekassa kuvassa. Kummatkin kuvat on muokkaamattomia ja täysin samassa valaistuksessa.

Objektiivissa on yks ainut juttu miten sitä on vähän vaikeampi käyttää verrattuna mun kameran mukana tulleeseen objektiiviin, nimittäin se että tällä uudella ei pysty kuvaamaan läheltä. Omasta naamasta tällä on lähes mahdoton saada kuvaa, ellei halua kuvata vaikkapa silmämeikkiä tai jotain pientä yksityiskohtaa kasvoissa.

Oon tosi tyytyväinen tähän hankintaan! Oman pärstän kuvaamiseen henkilökohtaisesti on helpompi käyttää kameran mukana tullutta objektiivia jolla oon ottanut kuvat tähänkin asti. Toi uus objektiivi on hyvä jos ppydän vaikkapa kamua ottamaan kuvia musta sisälä tai ulkona. :) Hinta ja laatusuhde on erittäin kohdallaan! Kuvat on tarkempia, valottuneempia, tausta sumeampi ja kuvattava kohde hyvin tarkka.

Sitten muita kuvia tältä päivältä. (unohtakaa nyt hetkeksi uusi objektiivi koska nää on kuvattu sillä toisella objektiivilla.)


_MG_9356
IMG_9485
251868_528448480509970_412261329_n
Antoisa ruokatunti kaverin luona. Käyn usein syömässä ruuan kaverilla. Päätettiin ottaa meistä yhteiskuva ja se ei ollut ehkä maailman kaunein kuva.

_MG_9313
Hiukset näytti Sokoksen sovituskopin valaistuksessa kauheille :D Jotenkin ihan keltaisille vaikka ne ei nykyään ole enään keltaisen sävyä taittavat koska pesen hiuksia hopea shampoolla silloin tällöin.
_MG_9575
Ville on kaunis?
_MG_9566
että semmoinen päivä tänään..

Eilen tuli katsottua tosi hyvä kauhu elokuva; The possession (2012) Tästä traileri. Olin myös tosi vaikuttunut ton tytön näyttelemis lahjoista!


11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootpa kaunis!löysin sun äsken vast:-)missä asut?

t.kaimasi!;)

Joanna kirjoitti...

Kaima? Mää en ymmärrä :DD
Jyväskylässä asun mutten viitti mun postiluukkulokeroa paljastella kaikille. :)

emilia kirjoitti...

liityin lukijaks! ihana blogi! :)

Joanna kirjoitti...

Huomasinkin just! :) Kiva että tykkäät tästä, se pitää mun motivaatioo yllä.

Anonyymi kirjoitti...

kaima tarkottaa niinku samannimistä......

Joanna kirjoitti...

aa, en oo koskaan kuullut tommosta "sanontaa". :) oukei!

Elilia Inrik kirjoitti...

Hahah Joanna :D et oo kuullu sanaa kaima :DDDD voi sua.

Anonyymi kirjoitti...

saatanan urpo

Joanna kirjoitti...

Siis Riikka oon kuullut mut en oo koskaan ajatellu sen enempää mitä se käytännössä meinaa. :'D Hyvä et viimeistään nyt tiiän ton sanan merkityksen.

Elilia Inrik kirjoitti...

Hahaha jollain keittää :-D

"Saatanan urpo"

Joanna kirjoitti...

:D joo ja julkaistaan toki.