lauantai huudan rahalla saa

..Sunnuntai naama vakavana? Ei todellakaan, mulla oli hauska viikonloppu vaikka se jäi vähän lyhyeksi perjantaisen automatkan takia. Nyt ootte varmaan sillein että: Huijari! Ei se ostanukkaan mitään kallista laukkua itellensä mä niin jo oletin otsikon perusteella.


Eilistä kuvasaldoa: s
uihkunraikkaana lauantain menoihin.
Mun tarkoitus ei oo koskaan ollut kasvattaa lihasmassaa käsissä koska en pahemmin oo kiinnostunut semmoisesta touhusta mutta eilen mä huomasin venytellessäni että mun käsien lihakset on kyllä kasvanut tän parin kuukauden aikana. Se varmaan johtuu just bodypumpista ja siitä kun joudun töissä kantamaan aika raskaita laatikoita välillä ynnä muuta. :D Ja eihän tästä haittaakaan oo, päinvastoin. Oli vaan jännä huomata yhtäkkiä että mullahan on pieni patti kädessä. Ja kiinteä/timmi varsi on se juttu mistä haluan pitää kiinni.
 Ostin eilen pari paitaa, toisen löysin kirppikseltä ja valkoisen ostin fiorellasta. Punainen toppi on selkäpuolelta kokonaan pitsinen.
Näin mä päätin pukeutua kaverin synttäreille. Oli pakko päästä kokeilemaan uutta toppia jonka ostin leviltä. 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heei!
Kauanko oot käyny bodypumpissa? Oon alottamas ens viikolla siinä toivossa et sais kroppaa parempaan kuosiin. :D Onks se sun mielestä kuin tehokasta vatsalle ja pakaroille?

Joanna kirjoitti...

Taisin aloittaa sen syksyllä, eli on tässä muutama kuukausi jo käyty siellä. Tosin mä en aina oo päässy menemään ja se on vaan kerran viikossa mutta voin sanoa että kyllä mä huomaan eroa kropassa, eniten jaloissa ja pyllyssä ja se todellakin ottaa pakaroihin ja
vatsaan, oon siellä saanu vatsalihaksetkin näkyviin. Ja mun vastaus on: se on tehokasta. Mut kotona mä jumppailen myös 7,5 kg kahvakuulalla sillon tällöin kun huvittaa ettei pumppi oo se ainoo mitä teen. :) Tykkään olla siellä se on liikunnallisempi ja vauhdikkaampi vaihtoehto kuntosaliin verrattuna.

Maija kirjoitti...

No kiva haba hei!
ps näytät melkeen paremmalta ilman ripsari :D:D :O luonnonkauis!

Anonyymi kirjoitti...

Okei, kiitti vastauksesta! :)
Mä alan käymään kaks/kolme kertaa viikossa ja lisäks lenkkeilen sen 4krt/vko et toivottavasti kropassa olis tapahtunu muutoksia heinäkuuhun mennessä kun mulla alkaa loma ja tulee kunnon rantakelit. :D

Ihana kuulla et siit on mahdollista saada tuloksia, kun toi kuntosali ei tunnu ainakaan vielä olevan ihan mua varten.

Joanna kirjoitti...

Haha, kiitos Maija! :) On mukava kyllä olla ilman meikkiäkin välillä
Anonyymi: hyvä että oli jtn hyötyy mun vastauksesta, ja säkin teet vaikka mitä. 2-3 krt viikossa saa nopeemmin tuloksia varmasti jos tuloksia haluaa. =)