Ostoksia ja kuulumisia

maanantain puheenaihe: saatan päästä takaisin mun edelliseen kämppään josta jouduin muuttamaan pois silloin remontin tieltä. Nyt remontti on valmistunut ja asunnon asukkaat on muuttamassa pois eli nyt ois hyvä mahis mennä takaisin kun mun tuttu vuokraa sitä edelleen. Näillä näkymin mä muutan sinne tässä kuukauden päästä suunnilleen. (aikaisintaan.) Tilaa siellä on huimat 48 neliöö joka on mulle tosi iso asunto. Pidetään peukkuja että pääsen sinne.
Tiistaina rättiväsynyt tyttönen meni nukkumaan jo 9:ltä illalla ja heräsin siinä 8:lta aamulla.. Miten voi joskus vaan väsyttää niin paljon. Heräsin ainakin ihmisten aikoihin. Meikitön kuva? oikeastaan ei koska mulla on kulmissa riä (jonka kyllä huomaa). Näin mä olen yleensä töissäkin. ZZzzzZZzzz.. nukun vaan mahdollisimman pitkään aamulla, ei oo aikaa meikkeihin.
Ennen nukkumaanmenoa tein wokkia. Paistetun nuudelin ja kananfileesuikaleitten sekaan heitin perus wokkivihannekset ja loput hernemaissipaprika pussista + puristin sinne yhden limen. En oo pitkään aikaan tehnyt näin hyvää wokkia. Mun piti säästää siitä kaverille kun niin hehkutin tota mutta söin koko satsin melkein niin ei siitä ois jääny mitään huomiselle. Onko tuttu tunne? 
 Ostoksia eiliseltä ja tältä päivältä.
 + pari kappaletta vöitä. Perus ruskea ja toinen muuten samanlainen mut siinä on punainen kaistale. 
Toppi jonka löysin kirpparilta. Se ei näkynyt kovin hyvin siinä ostos kuvassa.
Tuohon laukkuun mahtuu paljon kaikkea ja mun ostama vyö sopii hyvin sen kanssa kun ne on samaa väriä. Mulla on myös samanvärinen takki ja kenkapari. Löysin mäkin kirpparilta.
 Tuon clutchin ostin Spirit Storesta eilen.

Penkkaripäivä:

Tänään oli taas penkkaripäivä ja kävin ruokatunnilla vilkaisemassa mikä meno abeilla oli. Tän vuoden abit oli aika hiljaista sakkia, silloin kun mä olin rekan kyydissä mä paukutin kaverien kanssa sitä rekan kylkeä niin että nyrkit meni tohjoksi.


Yks vanha mies tökki kävelykepillään kadun karkkeja ja katteli niitten perään aikansa ja mä ajattelin heti että varmaan haluaisi niitä karkkeja itselleen ja päätin auttaa ja kerätä niitä papalle. Vanhus oli kyllä tosi mielissään kun huomioin kaiken sen hälinän keskellä. Veikkaan että oli joku 80-vuotias. Päivän hyvä työ tehty siis. 

Repesin kun rekkojen kyljissä luki: "the hangover games."  "varokaa rekasta tippuvia abeja" ja "Saa kirjottaa mut ei ol pakko hei!"

Tän päivän syömiset:

Aamu: 2 ruisleipää kinkulla + maitoa (tykkään muuten punaisesta maidosta, no can do.)
Töissä: aamupäivällä äitin tuoma kakkupala, ruokatunnilla omena- mansikkarahka ja fetasalaattia + pari penkkari karkkia.
Kotona: Söin wokin loppuun. Oispa sitä lisää..
Illalla: Mä oon aika raju ja aion vetästä popcorni pussin vielä tänään! ehkä vielä myös juon lämpimän kupin jos jaksan.


Toivotan myös kaikille hyvää ystävänpäivää vaikka se varmaan tulee jo korvista ulos. 

3 kommenttia:

Jenna Maria kirjoitti...

ihana toppi<33 :)

Joanna kirjoitti...

Pari euroa tekee ihmeitä. :) thanks!

Anonyymi kirjoitti...

Voi eei miten kiltisti teit kun autoit vanhusta. Hyvä Jozzzou! Aloin melkee itkee, ku mietin mite reppanalta se on näyttäny niitä karkkeja katellessaan. :( Hyvää ystävänpäivää kans! -Mariela