Linkitä blogisi- Top 5

Tää on niin tätä kun piti alkaa selailemaan läpi kaikkien osallistujien blogeja: Tekis mieli valita tähän vaikka kuinka monta(kymmentä) hyvää blogia johon mä törmäsin lueskellessani blogejanne läpi, mutta 5 oli se maksimi jotka lupasin esitellä tänne. Ihania blogeja oli niin monella. Ja jep, mä todellakin luin kaikista pari postausta läpi ja huomasin et jotkut oli pistäny blogejaan jopa pariinkiin kertaan linkitä blogisi- postaukseen:
http://greetingsfromjoanna.blogspot.fi/2013/02/linkita-blogisi.html
Ja eihän se väärin oo ;)

Asiasta kukkaruukkuun nää blogit oli mun mielestä Top vitosen parhaimmistoa, joukkoon mahtui pari vähän suositumpaa blogia ja pari sellaista joilla on alle 40 lukijaa.
http://karoliinaslittleblog.blogspot.fi/
Karoliinan blogi on ihanan raikas ja "valoisa" vai miten mä sitä kuvailisin. Kuvat on laadukkaita ja isoja. Vaikka ulkoasu on simppeli niin se toimii just tässä blogissa! :) Tykkäsin myös Karon luonnollisesta lookista.


http://jennaiida.blogspot.fi/
Jennan blogi on sanotaanko näin: ihana. Blogilla on alle 40 lukijaa jota ihmettelin koska mun ensimmäinen oletus oli että tällä blogilla olis paljon enemmänkin seuraajia. KAttelin postauksia ja Jenna tykkää samoista asioista kuin minä joten sekin oli yksi syy Top 5 pääsemiseen. :)

http://obses-sions.blogspot.fi/
Vau mitä valokuvia. Tykkään itsekkin valokuvata mutta talvella en meinaa löytää sopivia kohteita kuvattaviks. Tässä blogissa kuitenkin kuvattavia kohteita löytyy vaikka mistä ja kuvat on muutenkin laadukkaita ja isoja. Blogissa on myös kuvia bloggaajasta itsestään. :)

http://timeofmylife-amanda.blogspot.fi/
Milloinkohan oon viimeks törmännyt näin kivaan ulkoasuun. Pinkki toimii ainakin tässä blogissa (omassa ei..) Kaunis tyttö, kauniita ja laadukkaita kuvia.


Vain 26 lukijaa?? mitä mitä mitä? Mä ehdottomastti alan seurailemaan myös tätä blogia. Ulkoasu on yksinkertainen mutta toimii myöskin tässä. Kuvat laadukkaita ja samankokoisia kuin mun. Blogissa hauskoja muokkauksia/efektejä kuvissa. Mä ainakin pidin. 

Huhhuh tää ilta meni tosiaan blogeja selaillessa, nyt pakkailen kamoja koska huomenna LEVILLE!

  Eiköhän näillä pärjää levillä:
Tästä puuttuu sukat ja pikkuhousut ja muut ulkovaatteet+ kamera. Enimmäkseen otan mukaan farkkulegginssejä koska ne on niin mukavia jalassa, eikä tarvii sählätä nappien kanssa. Ulkohousut saan äitiltä.
Hauskaa viikonloppua jälleen kerran!

6 kommenttia:

karoliina kirjoitti...

voi kiitos paljon! :)

nuppu kirjoitti...

Kiitoksia ihana :)

Amanda kirjoitti...

voi että, kiitos hurjasti :)!

oona kirjoitti...

Paljon kiitoksia vielä kerran :)

Derya kirjoitti...

ihan superihana blogi sulla =) oot niin nätti!!

♥ leave-world.blogspot.fi

Jenna kirjoitti...

Ihanaa, kiitos paljon! :)