Levillä Osa 1

Koska näitä kuvia on tullut niin hirveesti jo nyt niin on pakko tehä tää levin matka kahteen osaan. Saavuttiin tänne lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Alkupäivistä ei oo ollut pakkasta juuri ollenkaan, mutta nyt tänään (keskiviikko) pakkanen nous 18 asteeseen. Meidän mökki on 6 hengelle ja täällä on ylä- ja alakerta. Pistän tänne kuvia sunnuntaista- tiistaihin. Toiseen osaan sit tästä päivästä perjantaihin, vaikka me kyllä lähdetään jo perjantainä päivällä pois.

sunnuntai:
Ensimmäiset aktiviteetit: Käytiin illalla keilaamassa ja serkun kanssa pelasin myös ilmakiekkoa. Meillä meni sen verran myöhään että mentiin sen jälkeen takaisin mökille.
 Maanantai:
 -4,5 astetta ja mä kovana tyttönä lähdin hiihtämään tädin ja serkun kanssa. Ja ei oo kyllä yhtään lunta missään. (eipä) Koska en ollut pitkään aikaan hiihtänyt niin täytyy sanoa että otti kunnon päälle. Jotkut tehopapat ja mummot ohitti välillä muakin vaikka yritin sitkeästi luistelutyylillä edetä. Ilma otti aikalailla henkeen astman takia niin alkoi loppumetreillä ärsyttämään ja lähdin mökkiä kohti. 
Illalla menin porukoitten kanssa paikalliseen Rock cafe- baariin. Pärjäsin siellä hyvin pelkän spriten voimin. Oli hauska seurailla kun ihmiset oli laulamassa aikamoisissa tujuissa. 
Mun tukkakin oli niin likainen et piti pitää ponnarilla. En ois arvannu et toi kyseinen baari on niin täynnä ihmisiä, ja kaiken lisäksi ihan nuoria. Ahdisti ehkä hiukan olla siellä ihan selvinpäin  tukka likasena ja äitikin vielä alko ottamaan kuvia musta
 Äiti laulamassa.
 Jannen lauluvalinta mr. tampax.........

 Tiistai:
Käytiin shoppailemassa jo aikaisin aamulla. Esittelen mun ostokset sitten seuraavassa osassa. Kaupoilla oli kiva kierrellä koska valikoima oli erilaisempaa kuin muualla suomessa. Tykkäsin paljon kaikesta poroihin liittyvistä jutuista ja muutenkin lapin taide kiehtoo. 
Shoppailujen jälkeen mentiin kylpylään. Sen jälkeen oli kauhee nälkä. 
Kylpylä oli kyllä niin pettymys tällä kertaa. Pyyhkeet ei mahtunu minnekkään, kaapit oli melkeen kaikki varattu ja kylpylän vesi oli kauheen kylmää verrattuna siihen mitä pari vuotta sitten kesällä oli. Liikaa ihmisiä kaikkialla ja saunassa oli huonot löylyt. No onpahan nyt sekin koettu eikä tarvii enää mennä. Kylpylä lystistä sai maksaa 19 e per nuppi, kuolen.. Mun mielestä ihan törkeää. 1/5

Käytiin syömässä iltapäivällä Texmex ravintolassa ja mentiin gondolilla rinteen huipulle kahvittelemaan. Vaikka mulla on korkeanpaikan kammo niin pysyin yllättävän rauhallisena. 
Illalla paistettiin makkaraa. Menin nukkumaan jo yhdeksältä, olin niin poikki. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Perjantaina kattomaan Cheekkiä Areenalle?

Joanna kirjoitti...

muuten joo mut lähen perjantaina pois. tänään koitin mennä mut liikaa jonoo :DD