Levillä Osa 2

Oli tarkoitus lähteä cheekin keikalle illalla. Paikan päällä alkoi kyllä niin sanotusti v*tuttamaan. Ennakkolippu-jono cheekin keikalle oli yhtä pitkä kuin se jono missä olin tädin kanssa. Ihmisiä tuli kokoajan lisää ja ne ei tiennyt enään siellä perällä että ennakkojono otetaan sisään ensin vaan ne sitten jonotteli ihan kiltisti, jotkut jopa t-paidoissa! Järjestelyt oli kyllä tosi huonosti suunniteltu. Jono ei vetänyt ollenkaan ja ulkona ei kuitenkaan ollut mikään lämmin enään illalla.

Päätettiin tädin kanssa luovuttaa ja lähteä takas kotiin.. Ehdittiin jonottaa se 15 minuuttia kunnes järjellä mietittiin ettei siinä oo mitään järkeä kun sisään pääsisi todennäköisesti vasta tunnin päästä kun ennakkojono on otettu sisään. Keikka ois kestänyt muutenkin vaan tunnin niin ei tosiaankaan järkeä ellei haluu jäätyä ja olla pahalla päällä siellä tungoksessa.
No loppu hyvin kaikki hyvin äiti ehdotti et lähdetään keikan sijasta syömään jonnekkin ravintolaan. Suuntana oli joku texmex ravintola.
Serkku ja minä lasit päässä. Ei omistet laseja mutta tältä se näköjään näyttäis jos meillä ois semmoiset. .

Torstai:

Laskettelupäivä!
Pitkästä aikaa laskettelemaan. Ostettiin koko päivän liput.
paparazzit yllättää aina väärissä tilanteissa.
Kamerakännykällä otettu kuva puolivälistä mäkeä, näyttää aika pimeältä. Oikeasti oli paljon kirkkaampi sää.
Illalla mentiin ulos katsomaan revontulia. En saanut yhtään kuvaa niistä koska ne ei ollut tarpeeks kirkkaita ja mun kamera nyt ei ehkä oo mikään kaikkein paras sellaiseen hommaan.

Perjantai:
Lisää kuvateksti
Perjantaina viimeiset shoppailut levillä ja sitten takaisin kotiin.
Piti pakata mutta noi alkoi vaan leikkimään. Automatka oli vaihteeksi niin tuskallista. Pysähdyttiin pari kertaa ja syötiin ekalla pysähdyksellä pizzat. Äitikin jossain vaiheessa matkaa kysyi multa kun sitä sähellystä oli riittänyt että "are you losing your mind?" :D no melkein ainakin.
Lupasin esitellä ostokset. Toppi jostain Vonnes nimisestä liikkeestä. Oli muuten ainoa laatuaan. 30e.
rannekoru lähti 14 eurolla.
Topin kaula-aukossa oli rivistö tuollaisia pikku timantteja.
Kotiin päästyäni mun D-vitamiini tilaus oli saapunut. Tästä riittää koko vuodeksi.
Ainiin, ostinhan mä myös tän pipon. Mulla oli tosi mukava reissu. Levistä jäi semmoinen fiilis että haluan kyllä mennä jatkossa uudestaan, ehkä vain eri porukalla tai kokoonpanolla. Pikkuveli on vielä niin pieni ettei sitä kannata ottaa noin uuvuttaville reissuille joissa olisi tarkoitus rentoutua ja pitää hauskaa eri aktiviteeteissa. Oli vaikeaa välillä järjestellä hoitovuoroja sun muuta, mutta selvittiin yhteistyöllä vaikka välillä sai vähän joustaa omissa tekemisissään.


Ei kommentteja: