Hiusten värjäystä pitkästä aikaa

Mun viime hiusten värjäyksestä on nyt noin 5 kuukautta aikaa joten ajattelin eilen käydä äitillä taas värjäämässä. Oon joskus tässä viime värjäys- postauksen aikana maininnut miten äiti värjää mun hiukset, eli väriä levitetään oikeastaan vain tyveen ja vedetään vähän kohti latvoja muttei kuitenkaan latvoihin asti ettei ne kärsis värjäyksestä mitään. Hiusvärinä käytän Garnierin nutrisse väriä joka vaalentaa 4 astetta, eli ei ole niin voimakas vaalennus.
Tässä kuva torstain asusta ja huomaa kyllä miten mun hiukset näyttää kauheen ankeille kun ne on kerännyt tota kellertävää sävyä itseensä.  En ole kauheasti viittinyt käyttää hopea shampoota koska jos käytän sitä liian usein niin hiukset menee karheiksi, tai niitä on vaikeampi kammata. Joten oon nyt välillä pidäyttäynyt hopea shampoosta vaikka se muuten hyvä tuote onkin ja pitää sen keltaisuuden poissa.
Hiukset näytti auringon valossa tältä vielä torstaina.
Ja sitten värjäyshommiin. Tässä oon pessyt värin pois ja ootan hiusten kuivumista:
Vaalealta näyttää eikä tyvikasvua näy enää.
Naurettiin näille kananmunille mitä porukoitten kanat oli muninut... miten voi olla mahdollista.
Nyt kun tukka on kuivunut niin sain parempaa kuvaa värjäystuloksista.
Sulautu tosi hyvin taas latvojen väriin vaikkei niitä värjätty ollenkaan. Tässä salamakuvassa vaan vähän vääristää ja näyttää että latvat ois tummemmat vaikkei ne tosiasiassa ole. Johtuu kai salaman kohdistuksesta tai jotain. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hitsi sul on ihanat "eloveena" hiukset! Kokeile joskus pitää vaik sivuletillä? Sopis varmana ihan tosi hyvin! Tykkään sun blogist muutenkin älyttömästi, koska se on niin aito! Jatka samaan malliin:)

Joanna kirjoitti...

Kiitti piristävästä kommentistas! :) En oo juurikaan lettejä koskaan pitänyt enkä ees tiedä et miks, vois ihan hyvin pitää lettiä välillä.