tervetuloa kenkä- ja laukkumereen

Voieeeei... mä eilen siivoilin kotona ja halusin järjestellä mun kengät paremmin eteisessä, ja laukkupuunkin järjestin uuteen uskoon kun koko puu melkein kaatu kun siinä on niin paljon painoa. Siinä sitten puuhaillessani otin pari kuvaa kaikista kengistä ja laukuista ja nyt kun näitä kattoo niin ei naurata. 27 paria kenkiä ja 24 paria laukkuja. Niitä nyt vaan on kertynyt. Jos sulla sattuu olemaan enemmän niin älä sano mitään. :DD mun mielestä tässä on jo ihan tarpeeks.

Mutta hyvä juttu tässä on se että mä oikeasti myös käytän noita eikä ne jää mun kaapin perälle lojumaan. Jokaista tulee käytettyä aina välillä. Jos nyt miettisin mistä voisin luopua niin aika tiukkaa tekee. Tilanne on tämä.

Kuten kuvasta huomaa niin mä en omista yhtiäkään korkeita piikkikorkokenkiä. Mulla on pari piikkikorkokenkää mutta niitten korko on max. 5 cm. En oo koskaan tykännyt kävellä korkeilla koroilla, pelkään aina et kaadun tai nolaan itteni kun koitan kävellä niillä jossain liukkaalla, vaikka käytävällä. Käytän siis mieluummin tommosia korkokenkiä joissa on vähemmän korkoa. Kiilakorot on eri juttu, niitä mulla on 6 paria ja niissä saa olla kyllä korkoa. Mun kenkävalikoima painottuu aikalailla tennareihin.
Mulla on vaan yksi clutch laukku. En oo niistä kauheen innostunut koska tykkään ottaa aina mukaan harjan, lompakon,kännyn ja varulta meikkejä jos oon jossain ja tuntuu että tommoseen ei mahdu kaikkea mitä tarviin.
 Ostin itselleni eilen uusia vaatteita ja uudet talvikengät. 
 Villaneule. (Vero Moda) Kulta- musta raidallinen. 
 Kengät. (Spirit Store) Ja noilla on muuten tosi helppo kävellä ja on tukevat.
 Perus napitettava paita. (H&M)
 Slurps. 
 Tässä sitten baari asua. 
Tuli oltua myös uv- pippaloissa. Käskin maalaajaa maalaamaan mun käteen sormi- ja ranneluut näkyviin ja tässä sitten taiteilija näkemys..

ja P.S: Mä niin tykkään tästä biisistä!

4 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

hieno kokelma sulla :) mutta mä en TODELLAKAA sano mitää kun en saa! ;D

mutta salaatti tai tuo on super hyvän näköstä!

Joanna kirjoitti...

Joo älä sano mitään. xD hahha! Ja kiittikiitti, toi salaatti käy ihan ruuasta. :)

Pia kirjoitti...

Pitäis itsekin joskus kaivaa kaikki kengät esiin ja laskeskella. että kuinka paljon niitä on. Saattais olla aikamoinen yllätys itselle niitten määrä :'D

Joanna kirjoitti...

No näinpä. Mäkin yllätyin. :D Kun on tottunut näkemään vain ne mitkä on eteisessä ja unohtaa kesäkengät.