Mun pikku yksiöni ja katsaus tulevaan


Oon asunut nyt 2 vuotta tässä yksiössä ydinkeskustassa. Enää kuitenkin asun täällä vain 2 kuukautta ja irtisanomispyyntökin on jo jätetty pari viikkoa sitten sähköisesti koska sen voi hoitaa niinkin. Muutan siis poikaystävän kanssa yhteen omakotitaloon marraskuun lopulla. Mulla tulee vähän ikävä tätä mun nykyistä asuntoa. Täällä on ollut mahdollista vuokrata ilmaiseksi iso kerhohuone aina illanistujaisia varten.


Tässä kuvia mun kodista, televisionkin oon jo myynyt pois ja pikkuhiljaa myyn muitakin tavaroita:
Lipaston, lattiakorin ja vaaterekin haluaisin uuteen asuntoon.


Vähän tietoa tulevasta kodista:
Asunnossa on kaksi kerrosta, yli 130 neliötä ja oma piha, eli tilaa tulee olemaan yhtäkkiä paljon verrattuna tähän mun nykyiseen 31 neliöiseen yksiöön. Siellä on parveke yläkerrassa, sinne pääsee vain Villen huoneesta. Villellä ja mulla tulee olemaan omat huoneet ilman sänkyjä, mutta yhteinen makuuhuone kuitenkin jonne laitetaan tv. Alakerrassa on olohuone, takka, keittiö, sauna/pesutilat, vessa ja toinen oleskelutila josta pääsee terassille ja takapihalle. Oleskelutilan ja olohuoneen jakaa siis portaikko, eli tila on avonainen. Hyvä juttu on myös se, että uus asunto on suhteellisen lähellä keskustaa eikä missään korvessa ja sinne on hyvät linja-auto yhteydet.

Haluttiin omat huoneet koska mä pystyn rentoutumaan vihdoinkin mun taidehömpän parissa. Taidejuttuina esimerkiksi piirtäminen, maalaaminen ja muut kädentaidot. nyt siihen ei oiken ole ollut mahdollisuutta tilan, piirustustason ja valaistuksen puutteen vuoksi ja siksi taidejutut on jäänyt vähemmälle, sorry! Ville taas voi pelailla huoneessaan rauhassa kun siltä tuntuu enkä häiritse ja kysele milloin pääsen koneelle kun otan tästä nykyisestä asunnosta itelleni tuon mun vanhan läppärin ja kajarit omaan huoneeseen. Mun huoneessa pystyy kuitenkin tarvittaessa pari yövierasta nukkumaan kun koitan tosiaan saada sinne mun vuodesohvan jonka voi levittää.

Sängyn aion myydä ja samoiten tuon pienen keittiönpöydän ja 2 tuolia.
Laukkupuun, vuodesohvan ja tietokonepöydänkin haluaisin uuteen asuntoon. Säilytystila-rahit heitän todennäköisesti pois kun niillä on niin paljon istuttu että alkaa rakenteet pettämään. 
Saankohan tehdä yläkerran vessasta näin pinkin?
Hoho! Kokeilin myös sinistä huulimeikkiä koska inspiroiduin Sannin sinisistä huulista kun katsoin Vain elämää- sarjan uuden jakson. Kokeilin ensin tumman sinistä mutta se oli kyllä liian silmiin pistävä niin kokeilein kylmän/haalean sinistä. 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis miks Omakotitaloon? Ostatteko vai vuokralle?

Anonyymi kirjoitti...

Mistä löysitte noin hyvän kuuloisen asunnon? Suhteilla vai ihan netistä? :) Onnea uuteen kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

Miten teillä on varaa muuttaa noin isoon taloon ja vielä omakotitaloon?

Joanna kirjoitti...

Moi anonyymit!
Suhteilla saatiin hyvä talo meille ja saatiin siihen halpa vuokra joka pystytään kummatkin maksamaan puoliksi. :)
Ville aiemmin oli etsinyt ihan omistusmuotoista omakotitaloa meille mutta jkl on vähän huono tilanne omakotitalojen suhteen, ainakin niissä olis paljon remppaa ja ne on tosi vanhoja, niin kävi hyvä tuuri nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Voisitko tehdä postausta omistamistasi LV:n tuotteista? Etenkin hinta-laatusuhteesta ja käyttökokemuksista olisi kiva lukea! Kannattaako niihin todella panostaa monta sataa euroa :)

Joanna kirjoitti...

Ääks,Voin toki, ite vain oon saanut kaikki LV:n tuotteet sukulaisilta mitä mulla on, itselläni ei ois niihin varaa tai en viitsisi ostaa itse ainakaan! Mut toki voin kertoo niistä hyödykkeinä! :) Eli pidetääs mielessä, kivaa kun esitit toiveen.