Pettymys vakioravintolaan


Olin eilen päivällä äitin kanssa syömässä genghis khan-  ravintolassa ja täytyy sanoa että olin aika pettynyt asiakaspalveluun ja mun tilaamaan lehtipihviin jossa sattu olemaan paljon niitä jänteitä ja huonoja löllökohtia joita inhoon. Kysyin ennen tilausta että onko pihvi ohut ja hyvärakenteinen ilman semmosia löllökohtia ja yks tarjoilijoista sanoi että on. Mutta loppujen lopuks en oo ikinä syönyt yhtä sitkeetä lehtipihviä joka myös maistu vähän oudolle. Äitikään ei tykännyt. Annettiin vähän kritiikkiä tarjoilijalle pihvistä ja se sanoi että: " joo, se porsas  voi tehdä siitä sellaisen." Olin et WHAT? porsasta? Eikös sen pitänyt olla ihan vaan naudanlihaa niin kuin menussa sanottiin... Ei saatu mitään hyvityksiä ja kortinlukijakin takkuili laskua maksaessa että jouduttiin oottelemaan.

Salaattipöytäkin olis voinut olla ilmainen oston yhteydessa mutta sekin maksoi 4,5 euroa jos otti lautasellisen. Suola jouduttiin pyytää erikseen ja kun pyysin ketsuppia niin sain niitä pieniä pussiketsuppeja joita on ärsyttävä availla.. En yleensä oo vaativa ruuan suhteen mut toi paikka oli jotenkin pettymys. En mee enää tähän ravintolaan ellei ne ala miettimään tuota systeemiään. Muutenkin paikka oli täynnä opiskelijoita ja tuntui ettei ne ymmärtänyt mitään ja ne myös tuijotti välillä kun syötiin eikä kysynyt mitään ollaanko tyytyväisiä. 0/5!

Viikonloppua varten:


2 kommenttia:

Annina kirjoitti...

Genghis Kan on nykyään ihan perseestä, oli joskus parhaimpii kiinalaisia täällä. Vittu mitä paskaa kirjaimellisesti, paitsi et siel on hyvät jälkkärit - toki kans kalliit.

Joanna kirjoitti...

no näinpä. jälkkäriin olin kyl tyytyväinen ja oli hienon näköinen :)