Home sweet home

Kävin tänään hakemassa uuden avaimen mun asunnolle kun onnistuin hukkaamaan sen pari viikkoa sitten.  Laskutkin oli toivotti mut tervetulleeks kun avasin oven. Samalla ehdin kiireisesti ottaa pari kuvaa mun kämpästä jossa en kyllä paljoa oo tällä hetkellä.

Asun  yksiössä vuokralla mutta tällä hetkellä oon markuksen kanssa sen asunnossa joka on varmaan 2 kertaa isompi kuin mun asunto. Markuksen luona on myös suuri osa mun vaatteista sun muista tavaroista. Mun kämppä on ihan keskustassa ja sinne on ihan hyvä mennä välillä vaikka yöks. Kaverienkin kaa oon ollut siellä kun keskusta on ihan vieressä. Oon asunut itekseni kohta 2 vuotta.
Oon sinä aikana ehtinyt muuttamaan yhden kerran.  Ennen tätä kämppää asuin myös keskustassa mut se oli kaksio. Jouduin lähtemään sieltä remontin takia, ja remontin jälkeen sinne muutti uus asukas. Nyt sitten asun täällä yksiössä. Voi olla, että muutan vähän isompaan tässä joskus.


Mun kotoa puuttuu vielä tietokone, mulle luvattiin sellanen sit kun asun kotona kunnolla. Toinen mitä haluun nii on semmonen väliverho jolla voi jakaa huoneen kahteen osaan koska mun asunnossa on siihen mahdollisuus. Sitten jotain tauluja/kasveja lisää. Kasveja on turha ostella nyt koska ne kuihtuis sinne heti kun en pääse aina kastelemaan. Kaktuskaan ei varmaan pysyis hengissä mun tuurilla.

Tää lipasto on pyhitetty  mun vaatteille. En halunnut ottaa kuvia mun vuodesohvasta koska sen päällyset on pesussa.

 Mulla on mahdollisuus käydä saunan yhteydessä pulahtamassa! :))
päivän asu; luota pinkkiin
tää oli niin järkevän näkönen kuva et oli pakko jakaa tää teidänkin iloks tänne...


tääkin piti ostaa, uus ripsari.  Tätä samaa oon ostanut jo kohta 2 vuoden ajan enkä oo muihin juurikaan vaihdellu.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten kehtaat ottaa joka päivä kuvia rappukäytävässäsi? eikö naapurit jo ihmettele sun touhuja.. ja voisit myös keskittyä poikaystävääsi kun ootte syömässä eikä vain kuvien otteluun :DD
ei koko elämää tarvii julkaista nettiin, ettei susta pian puhuta ja ajateltas pahoin...

Joanna kirjoitti...

totajoo. :) meiän rapussa ei asu kuin perhepäivähoitajat jotka on vaan aamupäivään siellä asunnoissa. Kukaan ei oo katellu mun kuvailua paitsi kerran yks hissin asentaja sattu kattomaan mut sanoin et teen blogia ja tää on valoisa paikka et on hyvä kuvata välillä täällä. Ei se mitään pahaa tuumannu, enkä ois välittäny vaikka ois. Ja toiseks, en ollu poikaystävän kaa syömässä :D ja en ota joka päivä kuvia tuol rappukäytäväs. :)

Joanna kirjoitti...

niin ja mun poikaystävä tykkää kun teen blogia ja jos otan kuvia sitä varten. mustakin se on ihan kivaa. En oo huomannu siinä mitään pahaa. Saat toki ajtella niin. :)