Tukka muuttui tummemmaksi

Värjäilin mun tukan vaaleenruskeaksi goldwellin mid blondella. Olin niin kyllästynyt mun tyvikasvuun ja siihen että mun hiuksia pitää aina värjäillä. Tää väri on lähempänä mun omaa väriä joten toivon että pärjään tällä sävytteellä ja että hiukset kasvaa terveempinä ilman kemikaalihyökkäyksiä. Pelkään muutenkin kaikkia niitä kauhutarinoita hiusten värjäyksestä ja koska oon itekkin  saanut jo  kerran allergisen reaktion yhdestä väristä.

Musta väri on kuulemma pahimmasta päästä ja oon kiitollinen etten oo värjäilly ikinä mustaks hiuksia. Kovin mukavan olonen tukka mulle sitten tuli ja oon nyt tyytyväinen tähän väripäätökseen vaikka siitä tuli jopa tummempi kuin luulin. Ja tottakai tää haalenee tosi nopeasti koska tää on vaan ihan sävyte. En taida laittaa ollenkaan kestoväriä koska nää sävytteet ei rasita hiuksia kun on käytössä oikeat hiustuotteet.
Tänään on ollu kauheen flunssanen olo, oon koittanu estää näitä mun flunssan oireita pahenemasta syömällä kauheesti appelsiinia koska siinä on C-vitamiinia, juomalla rypälemehua ja otin multivita tabletin ja söin hunajaa ja join teetä koska mä EN halua tulla kipeeks vappuna! 
tässä pari eilistä kuvaa mun entisestä pehkosta:

4 kommenttia:

Suklainen kirjoitti...

ihanat hiukset sulla! :)

Joanna kirjoitti...

thank you ^^

Epa kirjoitti...

voi ettäää, oot hirmu sievä ! <:

Joanna kirjoitti...

hih, kiitos! :3Itse kans! ;>