Oon kyllä niin iloinen tästä yllätyksestä. Yks kiva kaveri vei mut tänään syömään Torero nimiseen ravintolaan jyväskylässä jossa en oo koskaan viel käyny ja iso kiitos siitä. Kyseinen ravintola siis on Espanjalaisiin ruokiin erikoistunut ja sijaitsee Sokos hotellin yläkerrassa.
Alkupaloiks tarjoiltiin Espanjalaista kylmää keittoa, Gazpachoa.
Olin ihmeissäni kun luulin ekalla silmäyksellä et pöytään tuotiin shotteja. :'D Mä tykkään ton keiton mausta, oon juonu tota joskus ennenkin. Sellainen vähän mausteinen ja tomaattinen.
Gazpacho (espanjalainen kasviskeitto)
Valmistusaika:
25 min
4 annosta
Paloittele kasvikset ja paahda leivät jotka tarjoillaan keiton kanssa. Soseuta ainekset monitoimikoneessa. Lisää öljy, etikka ja mausteet. Soseuta gazpacho tasaiseksi. Lisää tarvittaessa vettä.
Jaa gazpachokeitto pieniin kulhoihin ja ripottele pinnalle halutessasi paprika- ja kurkkukuutioita. |
CHURROS JA TUMMAA SUKLAAKASTIKETTA 6,00 € CHURROS CON CHOCOLATE L Suussa sulavia ja rapeaksi paistettuja espanjalaisia munkkitankoja tumman suklaakastikkeen kanssa Viinisuositus: Casa De La Ermita |
2 kommenttia:
ihana postaus, ihan nälkä yllätti. Mäkin tykkään tosta keitosta. Mut kauheen moni ei tykkää. Ja muutenkin tykkään espanjalaisesta ruuasta. <3
jeep! Kaikki ei aina tykkää näistä ruuista. Itekkin tykkään kanssa, mut kyllä kiinalainen ruoka vie voiton mun kohalla. ;D
Lähetä kommentti