Kulmakarva- postaus

Mitä mun kulmiin tulee niin mulla on ollu 5 vuoden sisällä aika monta erilaista kulmakarva tyyliä. Nypin ekan kerran mun kulmat kun olin 14, eli aika myöhään. Äiti nyppi ne ensimmäisen kerran ja jatkossa koitin itse. Feilasin jo heti alkuun kun nypin kulmat liian kauas toisistaan mut onneks ne kasvoi sit takas.

Tänään mä meikkasin mun kulmat näin koska halusin jotain vaihtelua mun arkeen:
Teen ton loppuosan kylmakynällä, mutta muuten mä pistän kulmiin ruskeaa luomiväriä pienellä tupsusiveltimellä. Joskus joillain menee ehkä vähän yli toi kulmien jatkaminen. Oon nähnyt ihmisiä joilla niitä on jatkettu vähän liikaa. Mutta toki se on sit aina oma valinta ja miten ite tykkää tehdä. Mä yritän päästä aina siihen lopputulokseen et kulmat näyttäis luonnollisilta. Tänään mä kylläkin pistin enemmän väriä kulmiin kuin yleensä.

Kulmien värjäys:

Mä myöskin värjään mun kulmia keskiruskealla värillä mitä saa sokokselta. Mutta koska viime värjäyksestä on jo aikaa niin oon pistänyt nyt mun kulmiin meikkiä koska mun oma väri on sellanen harmahtava niin kuin monilla suomalaisilla on ja en oikeen tykkää siitä. Yleensä kun oon värjännyt ne niin mun ei tarvii meikata mun kulmakarvoja pariin viikkoon ennen kuin väri alkaa taas haalistua. Voisinkin värjätä nää  huomenna.


 lopputulos meikillä:
Mulla on ollut joskus myös tämmöinen tyyli, eli aika paksut kulmat. Ne kyllä aina harotti mihin sattuu, varsinkin aamuisin. Yllättävän kauan mä kyllä pidin noi paksummat kulmat kunnes nypin ne nykyiseen muotoonsa.
Ja vastaavasti myös tosi ohuet joita piti kokoajan olla nyppimässä kun karvat kasvo nopeesti aina takas. Niitä oli myös joskus ärsyttävä meikata kun piti olla niin pikkutarkka.

Aah, taas niin keväinen sää ja -3 astetta. :)
Ahdistuskohtaus?

Tänään mun oli kyllä pakko venytellä, ja varsinkin ylävartaloa. Mulla eilen oli ihan outo olo illalla. Sain lievän paniikkikohtauksen kun tuntu yhtäkkiä vaan ettei henki kulje tarpeeks. Jouduin hengittämään paperipussiin vähän väliä jonka hamstrasin ekolosta. Kaikki lähti eilen siitä kun mä tiedostin et mulla on keuhkoissa pientä paineen tunnetta ja kaulan lihas kipee oikealta + oikea käsivärsi kipeä ja oikea lapaluu jumissa. Lapaluu oli kipee ehkä eniten ja on kipee vieläkin. Otin eilen ibumaxia ja avaavaa lääkettä kun tuntu et ei henki kulje.. siitä se sit lähti ja paniikki  ahdistus iski. Tänään oon ottanu yhen ibumaxin. Järjellä kun miettii niin hengenahistus johtuu kun paikat on jumissa ja jumi mulla johtuu varmaan siitä kun nostelin yks päivä aika raskasta reppua.

Mulle tulee kyseisiä ahdistus oireita kuitenkin aika harvoin ja kaikki niistä on lähteny liikkeelle siitä kun alkaa ajatella liikaa sitä kuinka happi ei kulkis tarpeeks. Silloin mä yleensä aina soitan jollekkin että voi keskittyy puhumiseen eikä hengittelyyn. Huomaan aina jossain vaiheessa et hyvinhän mä saan henkee kun koittaa keskittyy johonkin muuhun. Onko kellään vastaavaa? Mulle voi tulla kyseinen olo ehkä kerran kuussa tai harvemmin.
Miks mun jalat on noin punaiset? :DD
Joo multa pyydettiin et näyttäisin videolla miten mä teen ton kyseisen venytyksen. Pyynnöstä on kyllä jo aikaa ja nyt vasta muistin tehdä ton. No mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Ja mulla on yleensä ollut jotkut kengät jalassa kun venyttelen tollein koska jalasta on vaikee saada otetta yhtä hyvin jos se on vähänkin nihkee. Puhumisen ois kyllä voinut jättää väliin koska se vaikutti keskittymiseen aika paljon kun en oo tottunu höpöttämään samaan aikaan.

Ja ton voi tehdä sit omalla tavallaan. Semmoinenkin vaihtoehto on et ottaa kaksin käsin jalasta heti alkuun kiinni eikä ota tota toista kättä mukaan myöhemmin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voitko tehä postauksen siitä kun värjäät sun kulmat? En oo ikinä värjänny ite niin ois kiva kattoo vähän mallia kun sun kulmat näyttää melko samalle kuin mun.

Anonyymi kirjoitti...

Ja pystytkö näyttämään myös sen toisenkin tavan miten toi venytys tehdään? t. sama anonyymi joka toivoi kulman värjäystä. :)

Joanna kirjoitti...

Itseasiassa ihan hyvä idea koska en niitä tähän enään viittinyt lisätä kuvina tai videona ettei tulis niin pitkää juttua. Voisin tehdä kakkos osan tästä johon pistän toivomasi värjäyksen ja sen toisen venytys tavan. :) tai kattoo nyt miten sen teen mut voin kuitenkin.