INCI listan tulkitsija ja uusi paita

Ihana tunne taas kun on terve, näytän taas ihmiseltä. Oon jaksanut tänään siivota kunnolla, pestä kenkiä ja ammeen kloriitilla + oon myös jumpannut ja venytellyt.

Ostin tänään pari uutta luomiväriä kun vanhat on ihan murusina ja muutenkin lopussa. Samalla kävin apteekissa ja ostin kerrankin kunnollisen tuotteen joka sitoo kosteutta mun hiuksiin enemmän. (tai no toivotaan...) Sisältää oliiviöljyä ihan kivan määrän josta hiuksetkin tykkää. Tuotteessa ei pitäis olla silikoonia eikä parabeeneja tai mineraaliöljyä.

Seuraavasta linkistä mä aina etsin tietoa mitä mun käyttämä kosmetiikka sisältää. Tuolla selitetään hyvin mitä mikäkin aine meinaa kun en muuten niistä tajua hölkäsen pöläystä. Eli esim. hoitoaineissa aina lukee mitä siihen on käytetty ja tohon incihakuun syötät sitten ne sanat mitä siinä purkissa lukee. Katoin huvikseni mitä mun ostama hoitoaine sisältää ja ei tosiaan löytyny mitään haitallista oikeestaan niin kuin toi tuote lupaskin. Joskus esim. silikonin johdannaiset sun muut on kirjoitettu niin vaikeesti ettei niitä tajua löytää sieltä jos niitä jossain tuotteessa on.

 Ostin myös uuden paidan.
Jumppasin päivemmällä kun tulin kaupungilta. Olo oli jo niin hyvä et uskalsin jo tehdä jotain. Mun vartalonmalli on kyllä niin tavanomainen mitä lyhyellä ihmisellä voi olla. Keskivartalo on pitkä ja jalat lyhyet.
Ihanan valoisaa jo. :) Kevät tulee! Mun kämpässä oli jo ehkä turhankin kuuma kun aurinko paisto suoraan sisään. Piti pitää ikkunaa auki. En ees haluu tietää mitä se on kesällä mut ei parane valittaa, ja onhan mulla tuuletin.
Aurinko häikäisee kivasti. Tämän hetkinen kunto keskivartalossa.
 Ja taas näitä tyhmiä keskusteluja riittää...
Hauskaa perjantaita. 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on lapsen vartalo :)

Joanna kirjoitti...

jep, sellasen 5-vuotiaan pikkusen. Olisinpa vielä yhtä nuori. ;))

enna kirjoitti...

Huomasin anon kommentin ja sulla joanna ei tosiaankaan oo mikään lapsen vartalo? Olis kiva nähdä millainen anonyymi on kommentin takana. :D

Joanna kirjoitti...

Kommentteja on aina joka lähtöön tääl blogimaailmassa. :)

Anonyymi kirjoitti...

ei sul oo lapsen vartalo :D taitaa olla kateellisten puhetta.