Lauantain tuparit

Noniin, viikonlopusta on selvitty. Perjantaina ja lauantaina vietin aikaani kahden eri kaverin tupareissa. Milloinkohan viimeks oli näin paljon kaikkea tekemistä ja hulinaa. On myös kiva herätä aamulla kun ei oo lainkaan huono olo viikonlopun jäljiltä. Mä lupasinkin teille kuvia näistä toisistakin tupaantuliaisista. Here we go:

Tulin,näin, söin! Kaveri oli panostanut ruokapuoleen. nyt kyllä pitää nostaa hattua siitä että Hanna jaksoi kestitä meitä näillä herkuilla. Fetasalaattia, kakkua, kolmea erilaista cocktailtikkua, vaahtokarkkeja, sipsiä, boolia, 2 erilaista itsetehtyä pizzaa.


Myöhemmin lähdettiin sitten jatkoille yöelämään. (Jatkot peukkulassa, etkot hoplopissa!) No ei tainnut ihan noin mennä kuitenkaan. :D
Villen ja lelun yhdennäköisyyttä havaittavissa?
Milla ja minä vaihdettiin myöhemmin baaria. Porukka hajos muutenkin vähän omille teilleen Huomenna taas hyvillä mielin arjen haasteisiin. Sais se kevätkin jo pikkuhiljaa tulla. Katoin säätiedotteita ja ihan hyvältä näyttää tuleva viikko kun on plus asteita luvassa. Täytyy myöntää tän viikonlopun jäljiltä et oon sen verran väsynyt ja aion mennä nukkumaan aikaisin et jaksan huomenna.

http://www.iltalehti.fi/saa/ <- jeee!

Ei kommentteja: