Hei me heilutaan taas mutta ei me kaaduta

Ehkä väsyttää vähän mutta nyt ei nukuta..! Eilen kaverin kanssa päätettiin lähteä Bra nimiseen baariin. Kaveri ei oo koskaan käynyt siellä joten oli ihan kiva näyttää millainen paikka on kyseessä.

Muotovaahtoa hiuksiin. Niistä tuli tommoset kiharat kun piti nutturaa vähän aikaa.
Riisiä, hunajamarinoituja kanasuikaleita ja sweet &sour kastiketta.

No arvatkaapas vaan pysykö ne mun kiharat kauaa kun menin tyhmänä harjaamaan hiuksia vessassa. Oikeastaan mulle tuli vaa semmonen olo että en haluukkaa kiharoita et harjaan ne pois, mut toisaalta ois ne voinu pitää kun kerran teinkin..
Tänään ostin itelleni pari uutta vaatetta ja uuden hoitosuihkeen joka tuoksuu ihan vaniljalta ja kahvilta. Suihke lupaa selvittää hiuksia ja kosteuttaa. Siinä on myös UV-suoja joka on hyvä lisäys näin kesäisin.
Tykästyin näihin leggingseihin. Nää ei oo semmoset perinteiset ohuet lörppälegginsit vaan nää on tehty paljon tukevammasta ja paksummasta materiaalista joten näitä voi pitää ihan normi pöksyinäkin eikä tarvii pelätä että pikkuhousujen rajat näkyis tai muuta vastaavaa. Noissa on myös taskut edessä.

6 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Oot niin kaunis ja hyvässä kunnossa !! =)

Joanna kirjoitti...

Olipas piristävä kommentti! kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

lapsi mene itseesi

Joanna kirjoitti...

no määpä menen :D

Anonyymi kirjoitti...

Se on "kaaduta" :)

Joanna kirjoitti...

Niin onkin mut en näköjään huomannu tota simppeliä virhettä. Hyvä et sanoit niin voin nyt lisätä yhen aan. :D Vois sen tietty pitää noinkin ihan järkevänä se pysyis silti. Mut ääh..