Istutuspuuhissa

Olin äitin kaa auttamassa istuttamisessa. Porukoitten talo valmistui tossa 2 vuotta sitten ja nyt pihaan voi istuttaa kaikenlaisia kasveja yms. Äiti tilas sinne kasvihuoneenkin jonka rakennus on vielä vaiheessa. Mun mielestä tosta pihasta tulee tosi kiva kunhan kasvit saadaan kasvamaan.
Äitin tilaamat tulokkaat
Näistä kasvaa kuulemma isoja pensaita valkoisine kukkineen.. harmi kun en muista nimeä enään. Kasvit ei oo mun vahvuuteni. Äiti kyllä kertoi ton pensaan nimen mutten muista enään sitä kun tätä postausta tein.
Kukkapenkin väsäystä, mä hain kiviä.
Kauhee nälkä tuli ja oli pakko tehdä voileipiä.  Onneks mun mahaa ei tällä kertaa pistellyt noi vaaleat leivät vaikka aluks epäilin sitä. Ehkä se johtuu siitä kun mulla on ollu niin pitkiä taukoja vaaleesta leivästä ja syön sitä niin satunnaisesti. Ja noi oli myös laktoosittomia.
Jäin sisälle viihdyttämään pikkuveljeä.
Illan ruokapuoli. En tajuu mut oon jääny koukkuun tämmöseen sörsseliin; Keitän mama nuudeleita ja kypsennän kanankoivet uunissa lisäten sinne sekaan vihanneksia. Tosi helppo tehdä, mutt ei oo mikään nopein ruoka valmistaa kun kanoissa menee aikaa.
Sit teen kanankoivesta suikaleita jotka laitan nuudelien sekaan+ vihannekset. Mun mielestä toi on vaan niin hyvää. :'D Äitikin tykästy, toisaalta sille nyt käy mikä vaan ruoka mitä teen.
Kotiin takaisin!
Ulkona kuuden aikaan + 19 astetta. Oon jo ruskettunu kivasti naamasta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jankutat jatkuvasti että oot ruskettunu naamasta

Joanna kirjoitti...

Hups, en muuten huomannut ees tota et sanoin sen taas! :'D Meinasin lähinnä tolla et oon ruskettunu nyt ENEMMÄN, eli oon nyt tyytyväinen. Aattelinkin et otan tänään kuvia. Onneks huomautit..!

♕Henna kirjoitti...

Aivan ihana blogi sulla! :) Kuinka epäreilua että toiset ruskettuu ihan heti ja saa ylipäätään olla auringossa kun itse kökkii koko ajan sisällä töissä :( :D jään seurailemaan sun blogia myös jatkossa! :)

Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä tai jos tykkäät jää ihmeessä lukijaksi!(:

http://hennankengissa.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

Vaudee! kiitos. tottahan toki käyn kattomassa sunkin blogis!:)